Birbirinden Matrak Doğum Günü Geyikleri Okumak İsteyenler Buraya ! Doğum Günü Geyikler Doğum Günü Özel Geyikleri Sevgili melekler, sevdiklerinizin doğum günlerini esprili bir şekilde kutlamak istiyorsanız doğruı yerdesinizbirbirindenmatrakdogumgunugeyikleriokumakisteyenlerburaya5c5565c0e1502alt Daha önce paylaştığımız arabesk doğum günü mesajları konumuzun arkasından bu kez de doğum günü geyikleri ile karşınızdayızbirbirindenmatrakdogumgunugeyikleriokumakisteyenlerburaya5c5565c0e1502alt 1549100476 1549100476 birbirindenmatrakdogumgunugeyikleriokumakisteyenlerburaya5c5565c157e71birbirindenmatrakdogumgunugeyikleriokumakisteyenlerburaya5c5565c157e71 birbirindenmatrakdogumgunugeyikleriokumakisteyenlerburaya5c5565c157e71 Bugünü unuttum sandın dimi Hiç unuturmuyum kankam benim Elektriğin icadının 25 sene dönümü kutlu olsun İyiki doğdun…Bu mesajı sakla seneye masraf yaptırma… Tatlı tatlı gülümser,insancıl hareketler doğum günün ya bugün süprizler seni bekler… Plasentadan çıktığın gün kutlu olsun nice mutlu yıllara Tanıdığım en tatlı insansın, özgün bir dost, fazla süper bir arkadaşsın unutma oysa çokda farklısın, hani tarkan diyor ya sen başkasın! Gündüzün yatta, gecen barda, aşağıda porsche otomobil, kaldığin konut tripleks villa, gezdiğin yerde cümbür cemaat sana hasta olsun Doğum günün kutlu olsun Başkasının seni ezmesine müsade verme sürücü belgesi al sen onları ez nice yıllara hadi bakalımdoğum günün kutlu olsunve unutma her geçen gün ölüme yaklaşıyorsunyani apaçık kutlanacak bişey yokama gerçi benden önce mesaj atan olursa kan çıkar Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene O Kadar oldu böyle oldu doğum günün kutlu oldu Dost bir kara günde dahası doğum gününde belirli olurSeni unutmayan bir arkadaş… Haydi kalksana, adilane bir hazırlansana, bugün senin günün, yeni yaşın kutlu olsun Nasıl söyliyim bilmiyorum Meraklandırmak da istemiyorum O yüzden derhal Seni fazla seviyorum ve doğum günün kutluyorum Yaşananlar güzeldir mazide kalsa da,doğum günün özeldir Cümbür Cemaat hatırlamasa da… Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsınİyi fakat doğdun Minik bir cenindin vaktinde fetüs oldun embriyo oldun bu ülkü geldin iyi fakat doğdun… Doğum günün mübarek olsun canım…