Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Birbey'in Kaleminden

Birbey'in Kaleminden
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesbirbeyinkaleminden5b06add35df08

Hayatta her zaman sadakat nutukları attım Oysaki sadakatin, ne manasına eriştim, ne yaşanması gereken şekline… Hayatımız hatalarla doldu, gun oldu dolu dizgin dedikleri tarzda yaşadım, gun oldu suskun, caresiz, aciz kaldım… Şimdi duşunuyorum da, kusur bendemi , yoksa beni bu hale getirenlerde mi? Sanırım bende tum kusurlar, tum hatalar, tum yanlışlar Gonul istiyor ki hayata bir derin nefes tadında yaşamak, doyasıya, butun coşkunluğu, butun heyecanıyla
Duşunceler farklı, yaşayış farklı, gozlerin baktığı yer aynı ama manalar farklı Neresinde yaşıyoruz hayatın ? ortasında mı? yoksa kıyısında mı? Gerci bunun ne onemi var, oda bilinmez ama gariptir ki surekli bunun duşuncesinde yaşarız Bu duşunceler icinde oraya buraya savrulurken hayatın en buyuk fırsatlarını nasılda kacırırız
Yaşamak isterdim hayatı su beraklığında Dağlardan suzulerek dereler oluşturan buz gibi akan su Tum kainat o suyun serinliğini bende gorsun isterdim O su gibi icilmesi hoş gelen bir hayatım olsun isterdim Oysa ki biz oyle bir su olmuşuz ki! İcmek bir yerde dursun, yakınından gecilmez olmuşuz Hic bilmez olmuşuz tadımızı, gormez olmuşuz bulanıklığımızı
Kendine yabancı, kendine gurbetci hayatlar yaşıyoruz Ne kadar uzak kalmışız ozumuze, ne kadar uzak kalmışız gercek kimliğimize Tum hayatımızı başkalaşmak icin harcamışız Sonrada sozu, ozu biriz, diye nutuklar atmışız Bir baksak ardımıza, ne yalanlar sıralamışız

Birbey şu anda aktif olamadığından dolayı kaleme aldığı bu yazı cok hoşuma gitti ve kendi bilgisi dahilinde bilgisayarımdaki tozlu raflar arasından cıkarıp sizlerle paylaşmak istedim

858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt