Hizmetci
Evin hanımı işe başlayan hizmetciye:
Biz 8'de kalkar, 9'da kahvaltı yaparız Sen ona gore hazırlanırsın tamam mı?
Hizmetci, gayet sakin:
Uyanamazsam, siz başlayın
Annem Gel Dedi
İlkokul oğretmeni sınıfta Cennet'e gitmek isteyenlerin ellerini kaldırmalarını ister Yalnız Temel'cik elini kaldırmayınca merak eder ve sorar,
Sen gitmek istemiyor musun?
İster idum ama anacığım okuldan sonra hemen eve gel dedu
Gelin kaynana
kaynana;
gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş
gelinde ;
tabi anne konuşalım demiş
kaynana başlamış anlatmaya
aman kızım benim uc halim vardır dikkat et sacıma gul takmışsam;neşeli olurum her yola gelirim
kulağımın arkasına gul takmışsam havamda olmam cok ısrarcı olmaeğer ki yakama gul takmışsam sakın etrafımda dolaşma cok sinirli olurum
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
anne benim halim malim yoktur bacak bacak ustune atarım, sigaramı yakarım, sen gulu nerene takarsan tak ben keyfime bakarım!!!!!
Evin hanımı işe başlayan hizmetciye:
Biz 8'de kalkar, 9'da kahvaltı yaparız Sen ona gore hazırlanırsın tamam mı?
Hizmetci, gayet sakin:
Uyanamazsam, siz başlayın
Annem Gel Dedi
İlkokul oğretmeni sınıfta Cennet'e gitmek isteyenlerin ellerini kaldırmalarını ister Yalnız Temel'cik elini kaldırmayınca merak eder ve sorar,
Sen gitmek istemiyor musun?
İster idum ama anacığım okuldan sonra hemen eve gel dedu
Gelin kaynana
kaynana;
gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş
gelinde ;
tabi anne konuşalım demiş
kaynana başlamış anlatmaya
aman kızım benim uc halim vardır dikkat et sacıma gul takmışsam;neşeli olurum her yola gelirim
kulağımın arkasına gul takmışsam havamda olmam cok ısrarcı olmaeğer ki yakama gul takmışsam sakın etrafımda dolaşma cok sinirli olurum
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
anne benim halim malim yoktur bacak bacak ustune atarım, sigaramı yakarım, sen gulu nerene takarsan tak ben keyfime bakarım!!!!!