Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

biraz gulelim 2 adet komik fıkra

biraz gulelim 2 adet komik fıkra
0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hizmetci
Evin hanımı işe başlayan hizmetciye:
Biz 8'de kalkar, 9'da kahvaltı yaparız Sen ona gore hazırlanırsın tamam mı?
Hizmetci, gayet sakin:
Uyanamazsam, siz başlayın

Annem Gel Dedi
İlkokul oğretmeni sınıfta Cennet'e gitmek isteyenlerin ellerini kaldırmalarını ister Yalnız Temel'cik elini kaldırmayınca merak eder ve sorar,
Sen gitmek istemiyor musun?
İster idum ama anacığım okuldan sonra hemen eve gel dedu
Gelin kaynana
kaynana;
gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş

gelinde ;

tabi anne konuşalım demiş

kaynana başlamış anlatmaya

aman kızım benim uc halim vardır dikkat et sacıma gul takmışsam;neşeli olurum her yola gelirim

kulağımın arkasına gul takmışsam havamda olmam cok ısrarcı olmaeğer ki yakama gul takmışsam sakın etrafımda dolaşma cok sinirli olurum

gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

anne benim halim malim yoktur bacak bacak ustune atarım, sigaramı yakarım, sen gulu nerene takarsan tak ben keyfime bakarım!!!!!

Similar threads

Gulucukler benden olsun, GeLin kaynana karşı karşıya oturmuşlar Kaynana; Gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş GeLin de; Tabi anne konuşalım demiş Kaynana başlamış anatmaya Aman kızım benim uc halim vardır dikkat et Sacıma guL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Hizmetçi Evin hanımı işe başlayan hizmetçiye: Biz 8'de kalkar, 9'da kahvaltı yaparız Sen ona göre hazırlanırsın cilalı mı? Hizmetçi, gayet sakin: Uyanamazsam, siz başlayın Annem Gel Dedi İlkokul öğretmeni sınıfta Cennet'e gitmek isteyenlerin ellerini kaldırmalarını ister Yalnız Temel'cik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
gelin ve kendini kurnaz sanan kaynanası gelin kayınvalide aleyhinde karşıya oturmuşlar kaynana ; gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş gelinde ; yan anne konuşalım demiş kaynana başlamış anlatmaya aman kızım benim üç halim vardır uyarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
gelinkayınvalide Gelin kaynana karşısında karşıya oturmuşlar, kayınvalide gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalımdemiş Gelin: Tabii anne, konuşalım Kayınvalide aman kızım, benim üç halim vardır, uyarı etdemiş: Saçıma gül takmışsam; neşe saçan olurum Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Gülücükler benden olsun, GeLin kayınvalide karşı karşıya oturmuşlar Kayınvalide; Gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş GeLin de; Emrindeki anne konuşalım demiş Kaynana başlamış anatmaya Aman kızım benim üç halim vardır uyarı et Saçıma güL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt