Bir Yöneticininn Banlanma Korkusu
Yöneticimiz forumda o gün onlarca kişiyi banlayarak yoğun geçen ve bitkin bir günün ardındaki yatağına uzanır ve hemencecik uykuya dalar… Rüyasında lunaparka gider ve ‘beygir çemberi kap marlboroyu’ cuda birazcık gerginlik ve karavana attıktan sonra canı çarpışan otolara binmek ister… kırmızı bir otomobil seçer kendine ve sakin sakin demir yüzeyde refah içinde ilerlerken o da ne?! aniden etrafını hiç tanımadığı “sen bizi banladın biz de seni banlıycaz… senbizi banladın biz de seni banlıycaz diye bağıran (büyük ihtimal eski forum üyesi) korsan kılıklı başka driver lar göre bir köşeye sıkıştırılır… Yöneticimiz ecelinin geldiğini düşünerek soğuk terler dökmeye başlamıştır… İşte o an… içlerinden biri ileri atılır ve şöyle der: Ey Yönetici dost hatırlıyor musun çok eskiden biz de bu forumun üyesiydik… fakat acilen sefil, perişan, öksüz, boynu bükük, diğer forumlardan da dışlanmış lunaparklarda haraç toplayarak geçimini sağlamak zorunda bırakılmış bu insanları hadırladın mı? Idareci: Yutkunarak… kusura bakmayın bende emir kuluyum forumun bazı kuralları var ona uymayanları ikaz edip eğer gene problem devam ediyorsa da banlamak zorundayım… Eski üyelerden biri: Bak arkadaşım şu anda aramızda bir karar aldık ve seni forumdan banlayacağız çünkü 10 banlı eski üye birleşerek böyle bir gücü eline geçirebiliyor bunu mükemmel biliyorsun … nasılmış nickinin üstünde bir çizgiyle seyahat etmek ? anlarsın o zaman…(hem de kırmızı çizgi… heheheheediyerek aralarında gülüşürler) Idareci: Yapmayın arkadaşlar, kıymayın bana… benim tüm hayatım forum da geçiyor… nasıl yaparsınız bunu bana etmeyin eylemeyin (hafif dertli bir sesle)… Eski üyeler: Bunu, bizi banlamadan önce düşünecektin… Yönetici ümidini yitirme içinde sonunu beklemektedir… Lütfen bir talih tanıyın bana… der Eski üyeler arasında fısıldaştıktan sonradan… Cilalı sana bir kısmet vereceğiz fakat başka şansın değil ona göre… Nubiryoneticininnbanlanmakorkusud5c5611aa0e5c6gifalt hahaha hahaha hahahabiryoneticininnbanlanmakorkusud5c5611aa0e5c6gifalt hahaha hahaha hahaha diyerek defalarca bir ağızdan rahmetli Erol TAŞ gibi acımasız ve zalim bir edayla gülerler… ŞARTIMIZ ŞU: Sabah kalkar kalkmaz … Kutsi’ den ‘Bana ne Bana ne’ şarkısını dinleyip , Osmanlı Bankasına gideceksin 25415……… No lu hesaba 250 bin lira yatıracaksın… oradan koşarak eve dönüp VCD Player de Banker Bilo filmini izleyip; Bandırma vapuruyla karşıya geçeceksin ve saat 12 ile 14 arası bir daha içinde BAN hecesi geçen herhangi bir şeyin önünden geçmeyeceksin, herhangi biriyle görüşmeyeceksin… yoksa banlanmaktan seni kimse kurtaramaz…ve tüm bu olanlardan kimseye bahsetmeyeceksin… Idareci bu şartları hemen kabul eder… Birsüre sonradan uyanır… Allah ım kabusmuş şükürler olsun…der ama yinede tedirgindir… bir vakit düşündükten daha sonra içini bir nefret sarar… ya bütün bunlar gerçekse… aman Allah ım… der ve hemen mp3 arşivinden Kutsi’nin ‘Bana ne’ adlı parçasını bulur ve dinlemeye başlar… arkasından aceleyle giyinip Osmanlı Bankasının yolunu miktar verilen hesaba 250 bin lirayı yatırır… oradan koşarak eve döner ve VCD arşivini karıştırır Allahım değil Banker Bilo yok… Hemen yolun karşısındaki kiralık VCD film ciden birtane şiddet da olsa Banker Bilo filmini bulur hemen ve gelip izlemeye başlar ve ardındaki Bandırma vapuruyla karşıya geçer geri döner… Bundan Böyle dermanı kalmamıştır… evin yolunu tutar ve bu vesileyle saat 12 yi çeyrek geçmektedir tedirginliği daha da artarak eve doğru ilerlerken o da ne tam karşıdan okuldan arkadaşı Bancan gelmektedir … hemen ara sokaklardan birine dalar …Aman Allahım sokağın her iki tarafı da Osmanlı Bankasının banklarıyla döşenmiştir… kalbi durmak üzeredir… anında bir taksi çevirip kafasını eğerek evin yolunu tasvir eder… Oh be… evimdeyim evimdeyim yaşasın… başardım… der buarada saat 14 e 1 dk vardır o arada birses evin telefonu anında sarılır telefona … telefondaki ses: Merhaba aşkııım ben BANU
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.