Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Türlü Açılamadığım Kız Şu An Başka Bir Erkekle Çıkıyor :S

Bir Türlü Açılamadığım Kız Şu An Başka Bir Erkekle Çıkıyor :S
0
157

Similar threads

Kız arkadaşım 2 erkekle fotoğraf çekilmiş birinin elini omzuna atarak normalde böyle şeylere kızan birisi değilim sonuçta arkadaşı der geçerim yalnızca bana göstermemesini istiyordum çekildiği bu resim dahil almak üzere tüm erkek arkadaşlarıyla olan fotoğraflarını deha bunu biliyordu Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Selamın Aleyküm Ilk Olarak Merhaba ben 15 yaşındayım şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı oysa beni gören herkez ( öğretmen olsun , arkadaşlar olsun , çevre olsun ) yakışıklı buluyor Bizim Sınıfta bir kız var bir zamanlar kankaydık sonra bir gü şişe çevirmece oynadık bana kimi sevdiğimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ne değin akılcı sizce? Bir sevgilim vardı ilişkimizin 6ayında falan bir erkekle çok samimiydi ve ben görüşmesini kesmesini istemiştimKabul etmemişti ve bana ters olduğu için ayrılmıştıkAradan 5 ay geçince de tekrar barışıp bu sefer o erkekle ilişkisini kesmesi konusunda ikna etmiştim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar Kızla Aramız İyiye Gidiyor Ama Bir Keşmekeş war anlatıyım: Bnm 5 Takvim Bir Kankam İle 6 Takvim kardeşim Gördügüm Bir Kız ark War Bunlar Birbirlerinden Hoslanıyorlar Lakin İkisininde Birbirinden Haberi Değil (Hoslandıklarından) Ben Bunu Öqrenince Gidip Erkekle Konusuyorum Birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Kız arkadaşımı deliler gibi seviyorum Ama dün onu bir erkekle el ele gördüm ve fazla samimiydiler Kız arkadaşım geceleri benden başka biriyle telefonda konuşuyordu Ona sorduğumda arkadaşımla konuşuyorum diyordu Ara Sıra ise telefonu saatlerce kapalı kalıyordu Çok kötüyümDünden beri Mario...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt