Bır Tek Senı Unutamam 1549075517 1549075517 birtekseniunutamam5c550442484a1birtekseniunutamam5c550442484a1 http:imgblogcucomuploadsmavilidusfortbbo1 Bir Tek Seni Unutamam Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum Üşüyorum Ne değin uzaksan bana öyle soğuyor hava Sen yoksa, sıcaklık hep mevsim normallerinin aşağıda Bu yüzden meteoroloji raporları umurumda bile yok Kar mı yağıyor yahut yağmur mu bana ne? Ben senin hasretinle sırılsıklamım zaten,daha ne değin ıslanabilirim fakat? Burada mısın yok misin kesin değil Ara Sıra gidişlerin kahramanı oluyorsun, ara sıra ölümsüz kalışların Açgözlü gecelerdesin kimi zaman, ara sıra de yalnız karanlıklardasın Bitmek bilmez bir şarkısın fakat ben mi notaları hatalı basıyorum da sen bu şarkıyı söyleyemiyorsun? Neden susuyorsun? Aşkın sessizliği ne dek korkunç olur bilir misin? Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimse de yoktur bir de Kendi kendiyle konuşana çılgın derler ya, beni çoktan fikir hastanesine kapatmaları gerekirdi Keza de iflah olmaz hastalar bölümüne… Yokluğuna alışmaktan korkuyorum,ne dek kötü… Yokluğunu yürüyorum sokaklarda Yokluğunu içiyorum kadeh kadeh Hiç gelmeme ihtimalin bir idam mahkumuna dönüştürüyor beni Hiçbir şey yapmadan beklerler ya hücrelerinde, ölümün soğuk nefesini hissederek… Manalı olan bir şey yoktur onlar içinBelki de bir an önce ölmektir akıllarından geçen ,bu umma işkencesi bitsin diye…Bu fakirlik şehvetli öldürecek beni… Gelebilme ihtimalinse yüreğimdeki kuşları havalandırıyor,kanat seslerini duy Varmak iste bana Bir görsem yüzünü,ah bir dokunsam sana… Göreceksin,sevdanın çiçek çiçek açtığını umudun bir yangın gibi ateş ateş ikimizi ansızın sardığını Anladım ama olası yok seni sensiz yaşamak Ben o gönlü genişlerden değilim Madem içimdesin, yüreğimde taşıyorum seni,o zaman yanımda da olmalısın Sensiz yaşanmayacak bu aşk ötesi yok Şu Anda yalnız geceleri seviyorum Seni yıldızlarda buluyorum Daha bir dayanılır oluyor sensizlik sancısı Mümkünü yok çıkmayacaksın aklımdan, bu yüzden gece, el etap çekilmişken, hiçbir ses yokken sen ve gece Süre geçer,her şey unutulur, bir örtüyle kaplanır acılar ama… BİR TEK SENİ UNUTAMAM