Saadet Partisi'nin bugün paylaştığı 'Squid Game' temalı eleştirel görüntüsünün akabinde Türkiye Personel Partisi'nde de emsal bir görüntü geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maksatta olduğu görüntüde, Erdoğan'ın yıllar evvelki 'Bu hale Türkiye'yi kim getirdi? Bu hükümet getirmedi mi?' tabirlerine de yer verildi.
Saadet Partisi'nin 'Squid Game'li iktisat tenkidinin akabinde Türkiye Emekçi Partisi de son günlerin tanınan dizisini kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi.
Diziden sahnelerin kullanıldığı görüntüde Erdoğan'ın 'Yaptığımız hizmetleri anlatmak istiyorum' kelamlarıyla birlikte Türkiye'den açlık ve yoksulluk görünümleri gösterildi.
Erdoğan'ın iktidar olmadan evvel hükümeti eleştirirken kullandığı şu sözler de görüntüde yer aldı:
'Bugün Anadolu'daki vatandaşım konteynerlardan çöp, rızık topluyor götürüyorsa, meskeninin kirasını ödeyemiyorsa, suyunun elektriğinin parasını ödeyemiyorsa... 'Yandım Allah' diyorsa benim halkım, vatandaşım, yüzde 25'i açlık sonunun altındaysa, yüzde 50'si yoksulluk sonunun altındaysa... Bu hale Türkiye'yi kim getirdi? Bu hükümet getirmedi mi?'
Görüntünün sonunda ise 'Bu oyun bozulacak' iletisi yer aldı.
İşte o görüntü ????
????