bir sükunet akıntısının içersindeyim bundan böyle şiirlerde mutlu etmiyor beni ve güzel kızlar,ve cengaver sözler ağlayamayacak değin bezginlik, bir koşuşturmanın içersindeyim koşuyorum; zaman,ayak bileklerimi ısırıyor koşuyorum; zaman,nefes borumda yosun tutuyor koşuyorum; vakit,yüreğimde çeper atıyor kaybedilmiş bir suretin izlerini, ince motifli tül perdeler, rengarenk tamamlanmış halılar ve sıra sıra dizilmiş fayanslardaki, makro çizgilerde arıyorum artık şiirlerde mutlu etmiyor beni ve hoş kızlar,ve cengaver sözler ağlayamayacak değin durgun bir sükunet akıntısının içersindeyim susuyorum; vakit,parmaklarımdan mavi mavi damlıyor susuyorum; zaman,kuraklığıma kahkahalar atıyor susuyorum; süre,tüm çığlıklarıyla düşüncelerimi deşiyor yaşanılmasın anlatılsın denilen bir hayatın, vekaletini aldım kaderden ve yirmi beş yılımın pozunu melankolik bir model olarak verdim hüzün fotoğrafcısına artık şiirlerde mutlu etmiyor beni ve hoş kızlar,ve cengaver sözler şimdilerde annesinin karnından yeni doğmuş bir bebek gibi, bir sıkımlık canım en iyisi bir küvöze koyun beni kimbilir olur ya yaşarım alinti