Bir sazan olayı gülmekten koptum birsazanolayigulmektenkoptum5c5612f24dd16gifalt hahaha hahaha hahaha gülmemek elde yok meleklerimm Bir sazanlık olayı fakat gülmektennn koptumbirsazanolayigulmektenkoptum5c5612f251b56alt
Stick Out Tongue
iha: Hadi çabuk okuyun ve yorumlarınızı paylaşın 1549144808 1549144808 birsazanolayigulmektenkoptum5c5612f2863eegifbirsazanolayigulmektenkoptum5c5612f2863eegif birsazanolayigulmektenkoptum5c5612f2863eegif Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda bahşedilen molada hemencecik tuvalete koşturdu Dehşet sıkışmıştı Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı Bütün oturmuştu ama bağlı kabinden bir ses merhabadedi Adam şaşkın Merhabadiye cevap verdi Ses devam etti: Nasılsın? Ilk defa başına böyle bir şey geliyordu Yine şaşkın sersemlemiş yanıtladı: Sağ ol, iyiyim sen nasılsın?Ses sordu: Ne yapıyorsun?Bir lahza tereddüt geçirdi Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu Düşündü ve yanıtladı: Bendedi İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum Sen nereye gidiyorsun?Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi Hayatım, telefonu kapatıyorumYandaki tuvalette bir gerizekalı var Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor Ben seni sonradan ararım Kopmalık bir sazan olayı demi meleklerim ????? :laugh: