Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkısın Sen Berna İbibikler Şarkı Sözü istiyorum ben

Bir Şarkısın Sen Berna İbibikler Şarkı Sözü istiyorum ben
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Şarkısın Sen Berna İbibikler Şarkı Sözü istiyorum ben Selam arkadaşlar ben sizden Bir Şarkısın Sen Berna İbibikler Şarkı Sözü yazmanızı rica ediyorum akşam çok güzel söyledi bu şarkıyı dimibirsarkisinsenbernaibibiklersarkisozuistiyorumben5c5a30b78ca03alt  

Similar threads

Bir Şarkısın Sen Berna Ançuez Balığı şarkısının sözlerini istiyorum merhaba arkadaşlar ben sizden Bir Şarkısın Sen Berna Ançuez Balığı şarkısının sözlerini yazmanızı rica ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bir Şarkısın Sen Berna İbibikler Şarkı Sozu 4 Ağustos Berna İbibikler Şarkı Sozu Kara gozlum efkarlanma gul gayrı İbibikler oter otmez ordayım Mektubunda diyorsun ki gel gayrı Sutler kaymak tutar tutmaz ordayım Dağlar taşlar bu hasretlik derdinde Sabır sebat etmez gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Berna'nın Söylediği Kahverengi Gözlerin Şarkı Sözü Bir Şarkısın Sen Berna'nın 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Berna Kahverengi Gözlerin şarkı sözü az önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen yarışmacılarından Ali Taşçı'nın seslendirdiği Annem şarksının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Berna'nın Seslendirdiği Anadan Öbür Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Berna Anadan Farklı şarkı sözü bir şarkısın sen berna anadan ayrı şarkısının sözleri Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen İsmail Kılıç Saçımın Akına Bakma şarkı sözü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Dilan'ın Seslendirdiği Rüya Şarkısının Sözleri Bir Şarkısın Sen Dilan 30 haziranda söylediği şarkı Bir Şarkısın Sen Dilan Rüya şarkı sözü Sevgili melekler, daha önce paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Berna Anadan Ayrı şarkı sözü konusunun peşinde bu konumuzda Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,818Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt