Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir kızı işte böyle tavladım

Bir kızı işte böyle tavladım
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bir kızın peşinden 7 ay koştum 7 ay çok havaya soktum kızı Fazla bedel verdim Her lahza umutluydum fakat sonlarda umudumu kestim bi süre mesaj atmadım, konuşmadım, pek değer vermemiş gibi yaptım, sonradan kız bana kendisi döndü Sahiden de kaçan kovalanır diye birşey varmış bunu yaşadım Sahiden de o kadar Şu Anda kız seninle deniyelim diyor

Similar threads

Ben bir kızın 5ay peşinden koştum Kızın sevdiği biri vardı Kız 5 ay sonradan Ondan umudu kesti ve diğer biriyle çıkıcam ondan nefret ediyorum bundan böyle dedi Kız 12 ay önce bana sana aşık olmayı fazla isterdim fakat olmuyor işte vs şeyler diyordu Seninle çıksam mı bilemiyorum filan diyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Başlıktada görüleceği gibi bu yaşıma dek hiç sevgili yapmadımPeki niçin yapmadımIlk mektep hayatım her tarafında hoşlandığım oldu hoşlananlarım olduAma hoşladıklarımın sevgilisi hep vardı benden hoşlananlarıda hep okul bittiğinde başkalarından ogreniyordumLiseye başladımLise 1 de kuvvetsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Herkese merhaba biliyorum sizlere abuk subuk gelecek belkide bu yaptıklarım ve yapacaklarım filimlere konu olacak lakin bir gün internetimiz bozulmuştu,marka vermeye lüzum değil internet servisini aradığımda merhaba ben istek nasıl muavin olabilirim,demişti sesi cok tatlıydı ama alışılagelmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
ILK ÖNCE bu uzun lakin herkesin başına gelebilecek bu fazla çok manâlı yazımı okuyup minicik bir düşünce verecek herkese çoktan teşekkür ediyorum Sakın başıma gelmez demeyin ben bunu daima söylüyodum Geçen yıl bu zamanlar şehirdışında bulunan üniversite 1e başladım O zamana değin en uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt