Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Kızı Çoq Seviyorum Çıqma Teqlifi Etti Lakin...
Arkadaşlar ben bi kızı çok seviyorum demin açılamadım lakin açılırsam ve kabul ederse biz bu haziran taşınacağız bende birini sevdimmi garip derecede bağlanan biriyim buna nasıl mani olucam bilemiyorum kankalarım var onlarada çok bağlıyım taşınınca ne yyaapacağım bilmiyorum çoq garipğ bi koşul...
ben bi kızı seviyorum hoşlandığımı biliyo ama aslında hic görüsmedik lakin benzeri armoni sorunu yasıcakmısım gibi geliyo aramızda bi soğukluk oldu takmıyo artık ne bileyim isteksiz konuşuyo bende soğudum bundan böyle lakin engellemekte istemiyom ne yapabilirim engellemelimiyim
Okulda bir kızla(benden 1 yaş ufak) okulun ilk haftası uzun bir bakışmamız oldu o günden sonradan kızla birkaç kere tanışmaya çalıştım fakat kız her zaman benden kaçtı Kızı fazla seviyorum Fiziğim iyi lakin tipte biraz can sıkıntısı var
Tanışmak içinde saldırı yapamıyorum kız daima kaçıyor...
Ilk Olarak sa ,
Arkadaşlar ben bir kızı çok seviyordum ona geçen sene çıkma teklifi etmedim lakin azıcık muhakkak ettim Bu yıl çıkma teklifi ettim öncelikle hayır dedi sonradan şayet olur dedi sonra evet dedi 23 Hafta çıktık Bir çocuk peydah oldu ali diye çocuk benim hakkımda olur olmaz...
kızı cok seviyorum ama utanıyorum korkuyorum
kızı alttan görelım dielım fakat hayır demesinden korkuorum
bida ya gülerse
utanıorum iste ne yapacam bilmiorm dier erkekler nası tawlıyo bilmiorm
BİDE BENİM BOYUM KISA YA KIZLAR UZUN BOYLULARDAN HOŞLANIO DİOLAR :S ??
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.