Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Kızı Çoq Seviyorum Çıqma Teqlifi Etti Lakin...

Bir Kızı Çoq Seviyorum Çıqma Teqlifi Etti Lakin...
0
164

Similar threads

Arkadaşlar ben bi kızı çok seviyorum demin açılamadım lakin açılırsam ve kabul ederse biz bu haziran taşınacağız bende birini sevdimmi garip derecede bağlanan biriyim buna nasıl mani olucam bilemiyorum kankalarım var onlarada çok bağlıyım taşınınca ne yyaapacağım bilmiyorum çoq garipğ bi koşul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
ben bi kızı seviyorum hoşlandığımı biliyo ama aslında hic görüsmedik lakin benzeri armoni sorunu yasıcakmısım gibi geliyo aramızda bi soğukluk oldu takmıyo artık ne bileyim isteksiz konuşuyo bende soğudum bundan böyle lakin engellemekte istemiyom ne yapabilirim engellemelimiyim
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Okulda bir kızla(benden 1 yaş ufak) okulun ilk haftası uzun bir bakışmamız oldu o günden sonradan kızla birkaç kere tanışmaya çalıştım fakat kız her zaman benden kaçtı Kızı fazla seviyorum Fiziğim iyi lakin tipte biraz can sıkıntısı var Tanışmak içinde saldırı yapamıyorum kız daima kaçıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ilk Olarak sa , Arkadaşlar ben bir kızı çok seviyordum ona geçen sene çıkma teklifi etmedim lakin azıcık muhakkak ettim Bu yıl çıkma teklifi ettim öncelikle hayır dedi sonradan şayet olur dedi sonra evet dedi 23 Hafta çıktık Bir çocuk peydah oldu ali diye çocuk benim hakkımda olur olmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
kızı cok seviyorum ama utanıyorum korkuyorum kızı alttan görelım dielım fakat hayır demesinden korkuorum bida ya gülerse utanıorum iste ne yapacam bilmiorm dier erkekler nası tawlıyo bilmiorm BİDE BENİM BOYUM KISA YA KIZLAR UZUN BOYLULARDAN HOŞLANIO DİOLAR :S ??
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt