Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir kıza üstü kapalı onu sevdiğini bildirmek için sms arıyorum

bir kıza üstü kapalı onu sevdiğini bildirmek için sms arıyorum
0
245

Similar threads

Hocam sorunumu anlatıyorum sıkılmadan dinle lütfen 16 yaşında ne tipsiz ne çok yakışıklı bir çocuğum Ben 1 aydan beri bi kıza taktım kafayı kız fazla güzel o vakit çıktığı vardı Fazla seviyodum bu kızı ben O beni tanımıyo azami 1 kez yada 2 defa görmüştür ama ben onu çok takip ediyorum Neyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Sa baylar burada actıgım birincil konu desifre olmamak için yeni bi hesap actım ne olur ne olmaz arkadaslar simdi durumumu kısaca anlatacagım yardımlarınızı bekliyorum simdi aga oncelikle ağlama 18 lise bitti benim hoslandıgım bi kız var bu kızla lise 2 den beri tanısıyoruz birincil basta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
arkadaşlar bir kızı ölesiye çok seviyorum buna ben 2 sene önce açıldım kız bir şey demedi ertesi gün çıktığı kadar tehtit edildim adam mafya babası gibi olduğu için birşey yapamadım lakin hemen ondan ayrıldı ve bende bir arkadaşımın desteğiyle ona tekrar yakınlaşmaya başladım kıza çağrı atıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ilk Olarak merhaba arkadaşlar Takriben 7 ay önce sınıfımdan bir kızla çıkmaya başladımBen seviyordum kızı onun da beni sevdiğini sanıyordumYaklaşık 1 ay çıktık kızla birincil başlarda her şey güzeldi ayrılmamıza yakın eski sevgilisi buna bir mesaj atmış işteSeni unutamadım falan filan diyeBen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ben dönem başından bu yandan sınıfımdan bir kıza aşık oldum Fakat şuana kadar en ufak konuşmadık, yalnızca bir defa ortak bir çalışmamız vardı (mesaj atmıştım) facebooktan özlem gönderdim, onuda onaylamadı fakat egzersiz için teşekkür ettiğini belirtti Boylarımız, zevklerimiz ve derslerdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt