iltasyazilim
FD Üye
arkadaşımla her sabahleyin aynı saatte belediye otobüsüne biniyoruz bi çocuk var geçen hafta cuma gördük arkadaşım fazla hoşlandı fakat öyle böyle yok heralde fena vuruldu gibi geliyo bana neyse bu hafta pazartesiden itibaren onu gözledik binerrmi acaba diye bi daha görmedik tam umudumuzu kestik diyorken bu cuma da benzer saatte benzer otobüste gördük yıkıntıilginç yani yalnızca cumaları görmemiz neyse baktık aynı durakta iniyoruz arkadaşım peşine düşüp takip edelim dedi ayrım ettirmeden takip ettik fakat ben tırstım onda tık yok kız resmi olarak hedefe kilitlendi çocuk sonra bi dersaneye girdi alt bizde kendi dersanemize dürüst yollandık şu anda sizden istediğim yardım şu fiilen arkadaşım yazsa daha iyi olurdu lakin neyse işte bu kız çocuğa açtırmak istiyo yani hani diyoki yaşam karşıma böyle bi fırsat çıkarmış tepmek olmaz peki nasıl olcak özelllikle erkeklere soruyorum walla ben de merak ettim açık konuşmak gerekirse bi kızın hoşlandığı erkeğe dahası adını bile bilmiyo açılması nası olcak bi destek ederseniz sevindiriyim şu kızı