bir kaç güzel laf Sevenler aldanır derlerdi;güler geçerdim bu sözlereDelicesine güvenirdim sevdiğim kişiye;sonunda anladım işte bendefarkında olmadan kırıldı birkaç tel kalbimde!! Önce düştüğümde kalkmayı öğrendimsonra aleve dokunduumda acıyısevmeyi öğrendim,sevilmeyi,sayende unutulmayı da öğrendimherşeyi öğrendim de,unutmayı öğrenemedim Insanlar bir kırmızı gül peşinden koşarlarken,ayakları aşağıda ezilen papatyaları görmezler!!! Gidenler yokluklarıyla değil;giderken söyledikleri sözlerler acı verirler Uzaklıklar ufak sevgileri değil eder büyükleri ise yüceltir tıpatıp rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi böylece öfke doluyum ki sana anlatamamseni bin parçaya bölsemde hırsımı alamamya seveceksin,ya sevmeyeceksinama unutma katiyen seveni üzmeyeceksin Seni deliler gibi seviyorken,gururuna yenilip terkediyorsun benibende aşkıma yenilip unutacağım seni!!! Can yakışı gülüşünü özleyen benim,her gece Allah'tan seni dileyen benim Rahatsız oluyorsan bakışlarımdan,kapatırım gözlerimi yeniden açmamvarlığımdan rahatsız oluyorsan,yeniden çıkmam karşınaeğer seni rahatsız eden sevgim ise,üzgünüm,buna engel olamam Sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesinsen varya sen,özlenenlerin içinde en çok özlenensin haberin yok Dünya döndükçe sen hep bana dönmeye,başını her yastığa koyduğunda beni görmeye,her kahkahalarında gözyaşı dökmeye,ben yaşadıkça sen ölmeye mahkumsun!! Sence aşkın tarifi cafede çay içmekse,disko,bar,meyhanede kendinden geçmekse ertesi gün bir kız ile gezmekse ben vazgeçtüm bu işten bunun adı sevmekse Seni seviyorum dediğim vakit senden ayrılacaksam,hiç söylemeden,daima yanına olmayı seçim ederdim Seni sevmeden yaşadığım birincil gün dünyanın en mutlu insanı ben olacağım Bir insana gereğinden fazla layık verirsen ya onu kaybedersin ya kendini Bunca çilenin sonu değil mi bir avuç toprak ama ölmekten yana korkum değil,orkum unutulmak Gözlerinden süzülen bir damla yaş edinmek isterdimGözlerinden doğup,yanaklarından süzülüp,dudaklarında ölmek için Birine seviginizin tümünü sunmak,asla sizi de benzer şekilde seveceğinin garantisi değildir Unutmak baskı,izah etmek ise imkansız çünkü sen unutuldukça hatırlanan anlattıkça büyüyen sevdamsın Beni aradığın gün gözlerin yaşla dolsunsensiz geçen günlerim bana haram olsunbirgün bana demiştin ya seni seviyorumbu laf yalansa sevgiye lanet olsun Serseri ağlarsa kimse susturamazSerseri severse kimse duduramazve kimse senin gibi serseri olamaz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.