Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir ilişkinin adı niçin olmaz

Bir ilişkinin adı niçin olmaz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İyi günler arkadaşlar konu azıcık abuk subuk gelmiş olabilir lakin yardımınızı esirgemiyeceginizi umuyorum ben bi kızla tanıştım eski sevgilisi var ve onu unutamadigini ve deli gibi sevdiğini biliyorum bu kızla gün geçtikçe aramizdaki muhabbet baya bi ilerledi gün geldi ayni yatakta sabaha değin uyuduk bazen yanaklarından optugum oluyordu yapma fln diyo fakat hoşuna gitttigni hissedebiliyorum cümbür cemaat bizi sevgili sanıyor lakin ben bu kıza açıldım boyle birşey yapamam falan dedi biz neyiz o süre dedim herkes bizi sevgili sanıyor dedim kim ne saniyorsa şansın falan yaptı telefonumu yüksek dağ mslarima bakıyor kızlarla konustgmda hesap falan soruyor gizlice ne olduğumuzu hala anlamış değilim ve ben bu kıza aleyhinde temiz duygular besliyorum yorumlarını altın değerindedir derhal den tskrler

Similar threads

merhabalar arkadaşlar herkesin müşterek derdi muhakkak aşk diğer ismiyle cehennem azabı hemen kendi derdimden birazcık sizlere bahsedeceğim bundan 25 sene önce kızlara gıda gözüyle bakanlardandım ve arkadaşlarla bizim okulun karşısındaki otoparkda aralıksız takılmaya başladık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Bu yazdığım yazıdan daha sonra bundan böyle hiçbir kıza teklif etmeyi ve hiçbır kızla çıkmayı düşünmüyorum Fazla sevdiğim kız arkadaşımdan ayrıldım 1 yıllık ilişkim vardı Abuk Subuk sapan bir sebep yüzünden ayrılmıştık ve ayrıldıktan sonradan kendine diğer bir sevgili yaptı Bende kızı büyük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Merhaba arkadaşlar Benim yaşım 22 hoşlandığım bayanın yaşı 29 onunla 8 aydır tanışıyorum Daha önce denemiştik olmamıştı Ve yine aramızda bişeyler oluşmaya başladı Neyse ikimizde zaten birbirimizi yeterince tanımıyorduk(8 aydır tanışıyoruz dediğime bakmayın 8 ay önce tanıştık birazcık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
arkadaşlar ilk önce azıcık uzun kusura bakmayın ama kafayı yiyecektimÖncelikle ben ünv okuyom afiyet memurluğu bölümü umulan hastanede staj yapıyoruzİşte bir tane kızla tanıştım kız otomasyoncu(sekreter) olayı işte kızla konuştum tanıştım öyle bir hafta mesajlaştık daha sonra işte konuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt