Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir İcim Su Deyiminin Anlamı

Bir İcim Su Deyiminin Anlamı
0
184

Similar threads

Kan ağlamak deyiminin anlamı Kan ağlamak deyiminin acıklaması Buyuk bir uzuntu icinde olup yakınmakDort cocuk tek başıma kaldım, caresizim, icim kan ağlıyor ama kimseye acılamıyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Tevfik Fikret Bir İcim Su Şiiri Tevfik Fikret Bir İcim Su Şiir Bir İcim Su Tevfik Fikret Şiiri Bir İcim Su Guzel coban, bir icim, bir yudum su testinden Bugun sıcak yine pek, sanki ortalık yanıyor Guzel cocuk senin olsun hayatım istersen Nicin gozum sana baktıkca boyle yaşlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Boynu Bukuk Deyimi Boynu Bukuk Deyimi Ne Demektir Boynu Bukuk: Yardım bekleyen; acınacak, kimsesiz, gucsuz, oksuz durumda olan Nerede bir boynu bukuk gorsem icim yanar
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Gozlerin bir icim su şarksının sozleri Gozlerin bir icim su sozleri Gozlerin bir icim su icim yandı doğrusu Opeyim gozlerinden kalmaz gonul korkusu Aman guzelim canım guzelim ben sana yanmışım Guzel sozlerine yeşil gozlerine hep aldanmışım Sacların ipek midir ipek mi cicek midir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ayaz Paşa Kol Geziyor ne demek Ayazpaşa Kol Geziyor sozluk anlamı Ayaz Paşa Kol Geziyor deyiminin acıklaması,anlamı Bu deyim dışarda cok soğuk var anlamında kullanılmaktadır
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,517Konular
981,070Mesajlar
30,887Kullanıcılar
ahmett4207Son üye
Üst Alt