bir gülücükte siz atınn Adamın biri bir gün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış Annesi de: Oğlum hiç saç ıslatılmadan şampuanlanır mı?diye sorunca Adam: Fakat anne bu şampuanda kuru saçlar içindir yazıyo!! Geçen gün bir taksi çevirdim hala dönüyor * Geçen bir otomobil korna çaldı Polis hala kornayı arıyor * Aaa Burada bir delik var Bundan Böyle d'lerimi buraya koyabilirim * Adamın kafasına selpak düşmüş ölmüş Niye? Onlar halka yok fil * Abicim bi kaşık desene Git lan işine Hadi be abi çok manâlı Pekala, kaşık Kızlara aşık ehuehue Abi sen de çok sazanmışsın kusura bakma fakat Selam abi yine ben Tövbe pişmanlık Lan senin işin değil mu olum? Kullanmıyorum abi saol ehuehue hoş abim bi ricam var senden Söyle bakim neymiş? Abicim şişe dermisin bi zahmet Sen en ince ayrıntısına kadar sapıtmışsın Hoşt Abi şişe de bi daha gelmicem walla billa Söz mü? Söz Şişe Altına işe! Nası abi bak nası da kuvvet tutuyorsun kendini gülmemek için Duvara işe desem allah bilir naapardın Ay ben ne alem adamım Abi? Aloo? Daldın gittin abicim Naber abi? Nooldu abim niye konuşmuyosun? Darıldın mı yahut bana? Abi napim çok sazansın sen de dayanamıyorum Fakat sen pek mongol göründüğüne bakma, çok karizmasın Kızlar sana hasta oluyo Harbi mi lan? Kurana el basim ama o kadar abim Saol Barıştık mı abim? Barıştık barıştık 1549161952 1549161952 birgulucuktesizatinn5c5655e5483f7birgulucuktesizatinn5c5655e5483f7 http:wwwturkeyifcomSmileysxxxsmileygif Abi barışmışken, elin pak mi be abicim? Evet noolmuş? Şunu bi işette gel be abicim Ehuehue Nası abi bu? Yeni favorim alıntı