Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Gozu Kor Deyiminin Anlamı

Bir Gozu Kor Deyiminin Anlamı
0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Gozu Kor Deyiminin Acıklaması

Bir Gozu Kor Ne Demek

Bir Gozu Kor Deyiminin Anlamı: Hicbir şeye aldırış etmeyen kişi Cevresinde olup bitenleri duymamış, gormemiş gibi yapan kişi

Ornek Cumle : Bir Gozu Kor insanlar coğaldıkca dunya daha cekilmez bir hale geliyor

Similar threads

Azıksız Yola Cıkanın, İki Gozu El Torbasında Olur anlamı Azıksız Yola Cıkanın, İki Gozu El Torbasında Olur ne demek Azıksız Yola Cıkanın, İki Gozu El Torbasında Olur Atasozunun Acıklaması Azıksız Yola Cıkanın, İki Gozu El Torbasında Olur nedir Azıksız Yola Cıkanın, İki Gozu El Torbasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
532
Bana mısın Dememek Deyiminin Acıklaması, Bana mısın Dememek Deyiminin Tanımı, Bana mısın Dememek: Aldırış etmemek, ona hicbir şey etkili olmamak Ornek cumle : Sırtına o kadar yuk vurdular, adam yine de bana mısın demedi
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Bir Kaşık Suda Boğmak Ne Demek Bir Kaşık Suda Boğmak deyiminin acıklaması Bir Kaşık Suda Boğmak Deyiminin Anlamı: Bir kimseye cok kızmak veya cok ofkelenmek Ornek Cumle: Eline onu gecirse bir kaşık suda boğacak gibiydi annesi
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
Canak Yalayıcı Ne Demek Canak Yalayıcı Deyiminin Acıklaması Canak Yalacı Deyimi Acıklaması: Bir kimseye yaranmak icin dalkavukluk eden kişi, Ornek Cumle: Buse Sosyal Dersinde tam bir anak yalayıcı oluyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Goz İle İlgili Atasozleri, abdalın karnı doyunca gozu pabucundadır (yolda olur) cıkarına duşkun kimselerin arkadaşlığı işi bitinceye kadardır *ac gozunu, acarlar gozunu yaptığın işlerde uyanık davranmazsan cok kotu durumlarla karşılaşır, gozunu dort acmak zorunda kalırsın *ac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt