Bir Erkekle Akşam Yemeğine Çıkarken! 1548451677 1548451677 birerkekleaksamyemeginecikarken5c4b7f61856d3birerkekleaksamyemeginecikarken5c4b7f61856d3 http:img521imageshackusimg5219973aksamyemek3106173 Elinde koca bir buket papatya ile girdi kapıdan Beyaz gömlek erkeğe neden bu kadar uygu? “Giyin üstünü çıkıyoruz dedi İyi de ben giyiniğim zaten! Çok özledi her hâlükarda, çıplak görüyor diye düşündüm Gülümsedim Yemeğe gideceğiz derken o da gülüyordu Aklımdan geçenleri okuyor sanıyorum bazen Artık çok iyi tanıyor, ondan Böyle gelsem olmuyor mu? Olmuyor! Balık yemeğe gidecekmişiz, rezervasyon yaptırmış Yani, üstümdeki kıyafet rezervasyonla gidilen balık lokantasına uygun yok Peki, hemen değişelim o zaman üstümüzü diye yatak odasına içten yöneldim Fazla oyalanmayacakmışım, başka arkadaşlar da geliyormuş, insanlar beklemesinmiş Ben sahneye bile yarım saatte hazırlanıp çıkabiliyorum Akşam yemeği neymiş? Üstümde yeşil bir elbise vardı Doğal olarak makyajım da yeşil tonlarındaydı Acil durumlar için daima kenarda hazırlanmış duran, siyah mini elbisemi, altına da kırmızı topuklu açık ayakkabıyı geçirdim Makyajın tonunu değiştirdim Gözüm ayaklarıma ilişti Aman tanrım! Açık ayakkabı ve ojesizim Bir kadının kabusu bu olmalı yok mi? Lakin bu kadarla bitmedi maalesef, pabuç açık ya, topuklarım fena görünüyor Gündüz hava güzel diye tüm terası yıkadım, yalın ayak dolaştım Hazırda diğer giysi de değil Benimki sokak kapısında bekliyor Aklıma, alıp kenara attığım pratik törpü geldi Laf aramızda kalsın bu pedegg’ler gerçekten mucizeler yaratıyor İki dakikada ayakları hallettim Kırmızı ojeyi yanıma aldım Nereye gideceğimizi sordum? Karşıya geçiyormuşuz, bu demektir ki, arabada ojeleri sürüp kurutacak değin süre var Küpelerim, yüzüğüm, rujumu da sürdüm Hazırım! İndim altında, şöyle bir süzdü, “ben sana soyun demedim, giyin dedim! Hayda! Ne var yahu kıyafetimde? Küçük giymem koşul mıymış? Durum! İstersen gidip her yerde giyineyim fakat bir buçuk saat değin beklersin Suratı asıldı Bindik, çıktık yola Tem yolunda 120 km çabucak bu vesileyle, kırmızı oje sürmeyi başaran bir bayan olarak tarihe geçtim Arabada oje mi sürülürmüş? Niye sen sabahleyin işe sırası gelmişken tıraş oluyorsun, biz laf ediyor muyuz? Otomobil kokudan geçilmiyormuş Camı açtık Bir pantolon, bluz giysem, altıma da kapalı bir kundura uydursam olmaz mıymış? Bana gelmeden telefon edip, dışarı çıkacağımızı söyleseydin, olabilirdi Eni konu balık yemeye gidiyormuşuz, niçin baloya gider gibi giyinmişim? Sen daha benimle hiç baloya gitmediğin için, katiyen böyle bir kıyafetle baloya, kokteyle gitmeyeceğimi bilmiyorsun tabii Ya dayanıklılık! Sustum Hem diyeti de bırakacakmışım Bayan dediğin biraz etli butlu olurmuş, kilo bana yakışıyormuş Buna aynı cümleleri yarım saat dek konuştu Hangimiz bayan anlamadım fakat? Bu dek vıdı vıdı yapılır mı? Niye bana kafasını taktığını sordum Bıyık altından gülümsedi Fazla güzel olmuşum, kıskanmış! Tüm bu hikayeyi size minik bir teferruat için anlattım Çağrıda Bulunmak ki neymiş? Erkekler kıskanınca saçmalarmış Biz böyle durumlarda doğrudan doğruya söyleriz O kadına neden baktın, önüne baksana, hiç mi kadın görmedin, gözlerini oyarım gibi cümleler, bu duygunun kadındaki en bariz göstergesidir Lafa gelince konuşurlar: “Erkekler kadınlar kadar kompleks değildir Biz düz ve basitiz Ne istediğimizi söyleriz Bu söylemiş hali birinizin işte! Konu yanınızdaki, değer verdiğiniz bayan, iffet, erkeklik değilse, söylersiniz Romantizm desem, şiir okumak erkeği bozar dersiniz ama dünyanın en büyük şair ve aşk yazarları erkeklerden çıkar İki yumurta kırmayı beceremezsiniz ama en ünlü aşçılar erkektir Siz ne çelişkili varlıklarsınız! Biz artık sizin hangi konuları net söylediğinizi, kelimesi kelimesine biliyoruz Karnım aç, ne yemek var? Akşam maç var, arkadaşlarla dışarıdayız Banyo yapacağım Canım sevişmek istemiyor Pardon, pardon! Son cümle erkeklere ait değildi, ben karıştırdım! Hamiş: Kızlar ( Istek, Elçin, Aslı, Pelin, İro) aramanıza lüzum yok! (alıntıCandan Ünal)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.