1Versiyon Kadin Erkek:
Kadin: Sacımı kestireyim mi?
Erkek: Olur
Kadin: Ama kıyamıyorum
Erkek: Oyleyse kestirme
Kadin: Canım değişiklik istiyor
Erkek: O halde kestir
Kadin: Bana akıl vermeyı bırak, delilere verir gibi
Erkek: Eğer nasıl hosuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saclı Bunu biliyorsun
Kadin: Beni tanıdıgında kısaydi
Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne guzel olurdun uzun sacla'
Kadin: Ama herkes kesmemi soyluyor
Erkek: Bu durumda kuafore git ve bırak uyuyayım lutfen
Kadin: Peki nasil kestireyim? Kat kat mı yoksa percemli mi?
Erkek: Kat kat
Kadin: Bana yakışacağını sanmıyorum, cunku sacım cok duz
Erkek: O zaman percemli olsun
Kadin: Cok yorucu
Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin
Kadin: O zaman asla uzatamam
Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme guzelim
Kadin: Bana guzelim deme!
Erkek: (hay senin sacına !!!)
2Versiyon Kadin Kadin:
1Kadin: Ah sekerim sacını mı kestirdin? Ne kadar guzel olmussun!!!
2Kadin: Ay sahi mi soyluyorsun? Ben pek emin olamıyorum Ay cok mu kısa oldu acaba??
1Kadin: Amaaan ne alakası var Benim yuzum bu kadar genis olmasa aynı kesimi bende denerdim Benim su sacım klasik oldu artik, yeni bir modele hic cesaret edemiyorum
2Kadin: Ay yapma Allah askına nesi varmış yuzunun Bak soyle suralarından kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptırırdım
1Kadin: Ah sekerim sende bir alemsin Keske benimde boynum seninki gibi olsa En azından
şu cokuk omuzlarımın dikkat cekmesini engellemis olurdum
2Kadin: Ayol sen ne diyorsun? Senin gibi omuzlari olsun isteyen bir suru kız var Giydiğin her sey sana oyle yakışıyor ki Birde benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim, bluzlar ustumde emanet gibi durur muydu? Vır vır vır, dirdirdir
3Versiyon Erkek Erkek:
1Adam: Sacini mi kestirdin?
2Adam: Evet
1Adam: Sihhatler olsun abi!
2Adam: Sağol
Kadin: Sacımı kestireyim mi?
Erkek: Olur
Kadin: Ama kıyamıyorum
Erkek: Oyleyse kestirme
Kadin: Canım değişiklik istiyor
Erkek: O halde kestir
Kadin: Bana akıl vermeyı bırak, delilere verir gibi
Erkek: Eğer nasıl hosuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saclı Bunu biliyorsun
Kadin: Beni tanıdıgında kısaydi
Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne guzel olurdun uzun sacla'
Kadin: Ama herkes kesmemi soyluyor
Erkek: Bu durumda kuafore git ve bırak uyuyayım lutfen
Kadin: Peki nasil kestireyim? Kat kat mı yoksa percemli mi?
Erkek: Kat kat
Kadin: Bana yakışacağını sanmıyorum, cunku sacım cok duz
Erkek: O zaman percemli olsun
Kadin: Cok yorucu
Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin
Kadin: O zaman asla uzatamam
Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme guzelim
Kadin: Bana guzelim deme!
Erkek: (hay senin sacına !!!)
2Versiyon Kadin Kadin:
1Kadin: Ah sekerim sacını mı kestirdin? Ne kadar guzel olmussun!!!
2Kadin: Ay sahi mi soyluyorsun? Ben pek emin olamıyorum Ay cok mu kısa oldu acaba??
1Kadin: Amaaan ne alakası var Benim yuzum bu kadar genis olmasa aynı kesimi bende denerdim Benim su sacım klasik oldu artik, yeni bir modele hic cesaret edemiyorum
2Kadin: Ay yapma Allah askına nesi varmış yuzunun Bak soyle suralarından kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptırırdım
1Kadin: Ah sekerim sende bir alemsin Keske benimde boynum seninki gibi olsa En azından
şu cokuk omuzlarımın dikkat cekmesini engellemis olurdum
2Kadin: Ayol sen ne diyorsun? Senin gibi omuzlari olsun isteyen bir suru kız var Giydiğin her sey sana oyle yakışıyor ki Birde benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim, bluzlar ustumde emanet gibi durur muydu? Vır vır vır, dirdirdir
3Versiyon Erkek Erkek:
1Adam: Sacini mi kestirdin?
2Adam: Evet
1Adam: Sihhatler olsun abi!
2Adam: Sağol