bir demet yasemen) Bazen oyle ara sıra boyle, bazen icten bazen suctan ama egri fakat bugru, soylenir durur ayrilik esnasinda bazi sizi sozler, iste bu bazi sizi ayrilik sozlerinden bir demet yasemen) ayrilmaliyiz, sekerim benim bilmedigim bir beşik kertmem varmis annem bugun soyledi gel iki uygar insan gibi ayrilalim hayatim medeni uygar, havaya bir bozuk para atalim yazi gelirse: tak sepeti koluna, tura gelirse: herkez kendi yoluna seslenmek, ayrilmak istiyorsun ha seslenmek en sonunda bana bunuda yapacaktın ha simdi beni lekeli bir corap teki gibi kenara atiyorsun ha Öldürücem seni dur kacma, tas yokmu tas lutfen ayrilmayalim hemen bizimki ask degil, aliskanlik lutfen krize giriyorum hirsss bir fikrim var sevgilim bir sure ayrilalim birbirimizden birbirimizi ozlersek baştan birlesiriz sonra yine sıkılırsak bitmiş ayriliriz ayrilir ayrilir birlesiriz birlesir birlesir ayriliriz aslinda seni dunyadaki herseyden cok seviyorum, biliyorsun ve lakin baban olacak adam: ben astronota kiz vermemdite tutturdu iste, bi kez ne yapalim, sende herkes gibi, ne doktorlar, ne avukatlar, ne mühendisler bekle dur offfsıkıldım ya ben bu birliktelikten ben bundan böyle ikitelikler, ucluktelikler ve onlarin katlarinda olmak istiyorum kusura bakma sevgilim ben imkansız asklar ıcın yaratilmisim ne kavusmayi bilirim ne de ayrilmayi ne yardan gecerim, ne serden olmuyor iste olmuyor ne yapsak birseyler ek* kaliyoronlarinki gibi olmuyor birlikte cok guzel gunler gecirdik en azindan anilarimiz var ayrılmayalımm hayatimda baska biri oldugunuda nerden cikariyorsun sevgilim bu silifke yoresi folklor ekibinden bir arkadasim ayrıca yuruyor hemde prova yapiyorduk lutfen, anla beni sevgilim benim biraz yalnizliga ihtiyacim var uyum, rahatlik batiyor bana ben illede aci, istirap istiyorum verdigimiz gecici rahatsizlik icin ozur dilerim, bu arada bilmem, farkindamisin hayatim iliskimizin uzun bir tatile ya da saglam bir kiralik katile ihtiyaci var lutfen aglamasil gozyaslarini bana azıcık zaman tani soyle yetmis seksen yil değin iliskimizi gozden gecirmek istiyorum tamamlanmış, guzel bir iliskiydi ancak, gelecegimide dusunmek zorundayim dun gece hesapladimda sana harcadigim paralarla herhangi bir toplu konut koopertifine uye yazılsaydim, yedi tane site sahibi olmustum inan bu ayriligin seninle bir ilgisi yok butun suc benim ne yapayım, uzun sureli ilişkilere gelemiyorum biliyorsun en uzun sureli ilişkim, dunya yuz metre atletizm rekoru suresi dek iste off, yeniden yanildim seni mecnun kendimide leyla sanmistim lutfen ben senden ayrilmiyorum yalnızca kovulmadan bu iliskiden istifa ediyorum nedenler senin olsun, bana sonuclari birak beni unut, tanistigimiz gunu insanin insana zulum gunu duyuru et benden dehşet et ve intikamini baskalrindan al ayrilik dune kadar yalnızca bir kelimeydi benim icin bugun heybetli bir cumle yarin bir paragraf ertesi gun, belkide bir öykü olacak bu yilki sait faik abasi yanik öykü odulunude bana verirler artik elveda sevgilim sana yeni hayatinda basarilar ve basagrilari dilerim cilalı, senden ayrilmak kolayda ya birlikte paylastigimiz seyler ne olacak işlenmiş, seni hatırlamamak kolayda ya bu *aklar; parklar bahceler, sarkilar, filmler, kitaplar, anilar hem biliyorsun, yurek denilen sey bir borek corek cesidi degil icimizde hic keske ve ukde kalmasin daha sonra pisman olmayalim iyide bu keske ve ukdeler de 3 omur doldurur be bende cok emegin var sevgilim hakkini helal et dunya durdukca, ben durdukca, duracaksin kalbimde lakin artik yalniz, duracaksin burda caav bella bir, iki, uc deyince kosalim bakalim birincil kim, kimden ayrilacak beni ,bana getir oyle git
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.