Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir damla suyun duasi

Bir damla suyun duasi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben bir damlacıktım denizlerde dolaşan Deryada bir damla,dünyada bir zerre

Akıntılarla dünyayı dolaştım kaç sefer Dalgalarla kıtalara gidip geldim

Güneşin erişemediği yerlere inip çıktım

Hiçbir an bir yerde duramadım Bir damlaydım,ama deniz bendim aynı zamanda

Bir damla olarak kalmaya razı değildim

Deniz olmak da yetmezdi bana Bütün bunların ötesinde başka bir duam vardı benimbir yudum su olmak

Günler ve geceler boyu yakardım Alemlerin Rabbine

Şevkle hevesle denizden denize koştum,bir gün dualarım kabul olacak diye

Bir gün güneşin tebessümüyle dualarıma cevap geldi Bir parça ışık bir parça sıcaklık erişti uzayın derinliklerinden

Ve bir kuş gibi havalandımFazlalıklarımı denize bırakıp saf bir su damlası halinde yükseldim göklere

Benimle birlikte niceleri yükseldi

Yer ve gökler Rabbinin emriyle arınan sayısız su damlalarıyla beraber,meleklerin ellerinde,görünmez bir ordu halinde uçtuk uçtuk sonratoplanemri erişti bulutlarda toplandık

Dokuz gün,dokuz gece göklerde uçtuk durmadan nice ovalar,nice dağlar,nice kıtalar aştık

Sonra inemrini alan yeryüzüne indi Kimimiz toprağın altına sızdı,kimimiz göllere doluştu

Bense bir akarsuya karışıp her saniye yüz milyar yeni arkadaşımla tanışarak aktım günler boyunca

Dağlardan ovalardan geçtim bir yudum su olmak için

Deniz olmak yetmezdi bana bulutlar akarsularda yetmezdi

Ben bir yudum su olmak istedim Bir yudum su için dua eden bir tende dolaşmak istedim

Onunla beraber, onun diliyle ,onun zerreleriyle Alemlerin Rabbini zikretmek istedi dilim

Ben onun için dua ettim,onun içi bir yudum su olmak istedim ve oldum

858,519Konular
981,217Mesajlar
31,074Kullanıcılar
ThomassssSon üye
Üst Alt