Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Dalda Dokuz Ceviz Gormeyince Taş Atmamak Deyiminin Anlamı

Hoş geldin! talayhakan tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bir Dalda Dokuz Ceviz Gormeyince Taş Atmamak Deyiminin Anlamı
0
223

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Dalda Dokuz Ceviz Gormeyince Taş Atmamak Deyiminin Acıklaması

Bir Dalda Dokuz Ceviz Gormeyince Taş Atmamak Ne Demek

Bir Dalda Dokuz Ceviz Gormeyince Taş Atmamak: Cok kazanclı olacağına inanmadan, ikna olmadan bir işe girişmemek

alıntı

Similar threads

Adım atmamak deyiminin acıklaması Adım atmamak ne demek Adım atmamak deyimi Adım Atmamak Deyiminin Anlamı Kesinlikle gitmemek, uğramamak, aramamak “Bir daha o eve adım atmamaya yeminliyim
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Bir Dalda Durmamak Deyiminin Anlamı nedir Bir Dalda Durmamak Ne demek Bir Dalda Durmamak Deyimi Sık sık duşunce, iş ya da tutum değiştirmek anlamında kullanılır Ornek Cumle: Bir dalda dursaydı başına bu iş gelmeyecekti
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Bir Lokma Bir Hırka Deyiminin Acıklaması Bir Lokma Bir Hırka Deyiminin Anlamı Nedir Bir Lokma Bir Hırka Cok azla yetinmeyi, fakra suri olarak da bağlanmayı ifade eder Hindistan'da Suhreverdiliğin bazı kolları, zenginliğe, varlıklı olmaya, kalpte fakr duygusunu korumak şartıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Akıllara durgunluk vermek deyiminin acıklaması, Akıllara durgunluk vermek deyiminin anlamı, Akıllara durgunluk vermek ne demek, Akıllara durgunluk vermek nedir Akıllara Durgunluk Vermek Deyiminin Anlamı Cok şaşılacak bir şey olmakBir gormeliydin o olayı, akıllara durgunluk verecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Bir Kaşık Suda Boğmak Ne Demek Bir Kaşık Suda Boğmak deyiminin acıklaması Bir Kaşık Suda Boğmak Deyiminin Anlamı: Bir kimseye cok kızmak veya cok ofkelenmek Ornek Cumle: Eline onu gecirse bir kaşık suda boğacak gibiydi annesi
Cevaplar
0
Görüntüleme
266
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt