Bir Çocuk Sevdim Dizisi Müziği Sözleri bir çocuk sevdim dizisi müziği şarkı sözleri ile ilgili bilgiler burada melekler Reyting savaşına Eylül ayında girecek olan Kanal D'nin yeni sezon dizisi Bir Çocuk Sevdim'in fragman şarkısının sözlerini paylaşıyoruz meleklerbircocuksevdimdizisimuzigisozleri5c57e72a7b38calt 1549264678 1549264678 bircocuksevdimdizisimuzigisozleri5c57e72aad280bircocuksevdimdizisimuzigisozleri5c57e72aad280bircocuksevdimdizisimuzigisozleri5c57e72aad280 Sözleri Sezen Aksu'ya bestesi Onno Tunç'a ait olan bu şarkı Sezen Aksu'nun Sezen Aksu'88 albümünde ilk olarak yer almış BİR ÇOCUK SEVDİM Bir çocuk gördüm uzaklarda Gözleri karamsar hatta korkulu Her şeye karşın azıcık gülümsedi çocuk Sıcak sade fakat biraz kuşkulu Bir çocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum oysa onun özlemi de buydu O ise bir bakışta beni örtülerimden Yalnızca ve sadece duygularıyla soydu Ben böyle kalp görmedim böyle sevgi Derhal çocuk büyümekte günbegün Tüm hüzünleri okşadı birer birer Bakımlı bir ümide sarılarak azıcık alınmış Bir çocuk gördüm uzaklarda Azıcık çocuk birazcık adam azıcık hiçti Ellerinde ihtiyar zaman demetleri Daha önce denenmemiş yeni bir yol seçti Bir çocuk sevdim uzaklarda Bir elinde yarın öbür elinde dün Erken ihtiyarlamaktan yarı azıcık gözü yaşlı Dünyanın haline bakıp güldü geçti