Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Bahar Akşamı Şarkı Sozu

Bir Bahar Akşamı Şarkı Sozu
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Bahar Akşamı Şarkı Sozleri

Bir Bahar Akşamı Sozleri

Bir bahar akşamı rastladım size
Bir bahar akşamı rastladım size
Sevincli bir telaş icindeydiniz derinden bakınca
gozlerinize
Neden başınızı one eğdiniz neden başınızı one eğdiniz

İcimde uyanan eski bir arzu
İcimde uyanan eski bir arzu
Dedi ki yıllardır aradığın bu şimdi soluyorum bukup boynumu
Daha onceleri neredeydiniz daha onceleri neredeydiniz

Similar threads

İzel bir bahar akşamı şarkı sozleri İzel 2019 Jazz Nağme Albumu Bir Bahar Akşamı Şarkı Sozu Bir Bahar Akşamı Bir bahar akşamı rastladım size Bir bahar akşamı rastladım size Sevincli bir telaş icindeydiniz, derinden bakınca gozlerinize Neden başınızı one eğdiniz neden başınızı one...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Zara Bir Bahar Akşamı Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz Derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz İçimde uyanan eski bir istek Dedi fakat senelerdir aradığın bu Şu Anda soruyorum büküp boynumu Daha önceleri neredeydiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Müslüm Gürses Bir Bahar Akşamı Bir Bahar Akşamı Rastladım Size Sevinçli Bir Telaş İçindeydiniz Derinden Bakınca Gözlerinize Neden Başınızı Öne Eğdiniz İçimde Uyanan Eski Bir Özlem Dediki Senelerdir Aradığım Hemen sonu Bükük Boynu Daha Önceleri Neredeydiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Asım Gokmen Yorgun Bahar Şarkı Sozleri Asım Gokmen Yorgun Bahar Ateşin ortasında Yanan bir kor gibiyim Sen gidince ağlarım Sordu ayrılık nereden boyle Actı bana kollarını Sensizliğe boğuldum Bak yine yalan oldum Adım adım yanlızlığım Sardı dort yanı yorgun bir bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Huzzam makamında bir aşk hikayesi: Selahattin Pınar Afife Jale imageshuzzammakamindabiraskhikayesi5ad1974318c0fimageshuzzammakamindabiraskhikayesi5ad1974465a1c Sahne 1: 1902 doğumlu Selahattin Pınar, Ticaret Mektebi'ni bırakıp muziğe başladı Oysa babası eski Denizli milletvekili Sadık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt