Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Baba Dua Ediyor

Bir Baba Dua Ediyor
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bana pek bir evlat nasip tesir Allahım,
Çelimsiz olduğu zamanları bilecek değin kuvvetli, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek değin cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve düşey kalabilsin; zaferde ise mütevazi ve ve şefkatli olabilsin
Bana öyle bir evlat nasip tesir Allahım,
Yapması gereken işler sadece birer arzu olarak kalmasın, seni tanıyan bir evlat olsun ve kendini tanımak bilginin esas taşı olduğunu bilsinSana yalvarırım Allahım, onu kolay ve sıcacık yollarda yok, güçlüklerle savaşmanın zevkini duyacağı yollarda yürüt fakat, fırtınalarda ayakta kalmayı, ayakta kalamayanlar için de sevgi ve şevkat duymayı öğrensin
Bana öyle bir evlat nasip etki Allahım,
Kalbi pak olsun, ümitleri yüksek Böylece bir evlat olsun oysa, başkalarına hükmetmeden önce kendine hükmetmesi gerektiğini bilsin, pek bir evlat oysa, geleceğe uzansın fakat geçmişi unutmasın
Ve tüm bunları ona verdikten sonradan, yine yalvarırım Allahım, yeniden yalvarırım Allahım, ona gülebilme duygusunu ver oysa, daima önemli olduğu halde kendisini artı ciddiye almasın, ona tevazu ver fakat daima gerçek büyüklüğün sadeliğini, reel zekanın açık sözlülüğünü, gerçek gücün şefkat ve yumuşaklılığını hatırlasın
Ama ondan sonradan Allahım ben, babası “gereksizce yaşamadım diyebileyim *

Similar threads

Bana öyle bir evlat nasip etki Allah'ım, Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar güçlü, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve ve şefkatli olabilsin Bana öyle bir evlat nasip etki Allah'ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Bana oyle bir evlat nasip etki Allahım, Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar guclu, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mutevazi ve ve şefkatli olabilsin Bana oyle bir evlat nasip etki Allahım, Yapması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Bana böylece bir evlat nasip etki ALLAH ’ım, Zayıf olduğu zamanları bilecek dek güçlü, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar gözü kara olsun; onurlu bir mağlubiyette mağrur ve dikey kalabilsin; zaferde ise mütevazı ve şefkatli olabilsin Bana böylece bir evlat nasip etki ALLAH ’ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Bana oyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım, Zayıf olduğu zamanları bilecek kadar guclu, korktuğunu kendisine itiraf edebilecek kadar cesur olsun; şerefli bir mağlubiyette mağrur ve dik kalabilsin; zaferde ise mutevazı ve şefkatli olabilsin Bana oyle bir evlat nasip etki ALLAH’ım, Yapması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt