Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Aşk Nasıl Harcanır?

Bir Aşk Nasıl Harcanır?
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Aşk Nasıl Harcanır? Fazla basittir harcamak özellikle de aşkı sevgiyi! bu yazılanları tıpkı uygulayın bakın ömrünüz boyunca aradığınız ah keşke benimde olsa dediğiniz sevgiden eser kalıyor mu ! Önce sevin birbirinizi fakat fazla sevin Herkese her tanıdığınıza gösterin sevginizi Sonra basitçe yıkacaksınız ya temelleri sağlam olsun!Adı gerçekte AŞK olsun!Anlatın doya doya beni çoook seviyor diyin Hatta beraber yıllar geçirin 1 yıl, 2 yıl, 3yıl, Her yılıda mutlaka kutlamayı unutmayın en romantik şekilde! Sonra Acilen gerçeklerle yüzleşmeye başlayın Çok sevdiğiniz kişiyle uyuşamadığınız zamanları görün hayır nasıl olur o nasıl sizden farklı düşünebilir değil mi? Konuşun anlaşamadığınız konuda! Herkes böylece dedi değil mi konuşarak çözün! Ama siz sorunu çözmek orta yol bulmak için için değil KENDİ DEDİĞİNİZİ KABUL ETTİRMEK İÇİN KONUŞUN! Dediğinizde inat edin Kendinizi haklı çıkarmaya uğraşın aman sakın ha! geriye bir adım bile çekilmeyinAŞK yok SAVAŞ ya bu! Ne olur gururunuz daha sonra! Şimdiye kadar sizi herşeyden gururunuz kurtardı nasıl olsa değil mi? Kızdınız mı aramayın günlerce Bir telefon edip neye neden kızdığınızı söylemeyin Sakın orta yol bulmaya çalışmayın Kızdınız siz mutlaka haklı olmalısınız! Olurda sizi sevdiği için arasa HERŞEYE RAĞMEN haklı olduğunuzu kafasına vurun Dinlemeyin bile ne dediğini Kavga mı ettiniz? Silin hemencecik ona ait olan herşeyi Telefonunuzun başlangıç mesajı ona mı ait sil gitsin Çünkü tartışma ettiniz bundan böyle o bir düşman! Senin için ölürüm dediğiniz günler yalandı zaten Öylesine söz olsun diye söylediniz değil mi? Sırf ona olan sevginizi göstersin diye yaptığınız herşeyi geri alın! Kızgınsınız ve ağız dalaşı ettiniz yok mi? Anlamıyor sizi değil mi? Bağlı ya bu kadardı işte! Omzunda ağladıysanız ne olmuş tekrar tekrar size yardım olmuş ne önemi var! Takviye olacak çok adam var da sizin ihtiyacınız yok! Siz kendi ayakları ustunde duran birisiniz! Sizi herkese karşı korumuş ara sıra ailenizden bile! ELinde olmayanları sizin için var etmeye çalışmış unutun hepsini! Bir gün önce sevdiğinizi söylemişssiniz dünyaya haykırmışsınız sevdiğinizi boşverin GERİ ALDIM VAZGEÇTİM DERSİNİZ! Çünkü geri olmak bu dek kolay! Sevdim çağrıda bulunmak de bu değin kolay yok mi? Sizde biliyorsunuz bir ilişkiye İYİ GİDİYOR diyebilmek için mutlu günlerinizi mutusuzlara oranlarsınız Kolay matematik hesabı Pay büyüdükçe kesirde büyür Mutlu günler büyüdükçe AŞK ta büyürLakin yaşam matematik hesabı kıadar basit değil dimi? Bu yüzden O yaşadığınız mutlu günleri her tartışma ettiğinizde unutun ve silin Sizin için yaptıkları hiç aklınıza gelmesin Ağzınızdan sözler çıkarken o günlerin hatrına zeka olsa dikkat etmeyin! Harcayın sevginizi ücretsiz çünkü! Bitti mi herşey? Tama değil mi yıkabildiğiniz kadar yıktınız herşeyi! Hatta ona gıcıklık olsun diye onun görebildiği ve sevginizi açıklayan herşeyi değiştirdiniz! Aferim size çok iyi bir meslek başardınız! Acilen bakın arkanıza Ellerinizden kayıp gidene en ince ayrıntısına kadar bakın çünkü bir daha bu değin fantastik bir aşka asla sahip olamayacaksınız! Peki doğru olun ve itiraf edin! Susmadığınız ve düzeltmeye uğraşmadığınız için hatta bir defa bile geri adım atmadığınız için şimdi daha mutlusunuz? Mutluyum diyorsanız siz baştan kusur yapmışsınız başlamakla! Duygularınızı aşk denen o güzellikle karıştırdınız! Mutlu değilim diyoranız tebrik ederim FANTASTIK BİR SEVGİYİ ÇOK IYI BİR ŞEKİLDE HARCADINIZ!birasknasilharcanir5c4b71cb4c24egifalt :second: Second :second: