Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir annenin dogmamış bebegine mektubu

Bir annenin dogmamış bebegine mektubu
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir annenin dogmamış bebegine mektubu anneden bebeğine mektup annenin bebeğine mektubu annenin sözleri bir mektubu doğmamış Varsayım ediyorum ancak her annenin evladı dünyaya gelmeden önce ona yazdıgı günlük siir yada mektup vardır bu annede dünyanın ne kadar güç oldugunu pişmanlık çekmesin diye yazdıgı bir mektup fakat diyer yandanda hayatına nasıl yaşam kaynagı olcagını belirtiyo umarım begenirsiniz aklım ne dek girift bir bilsen yani dünya acilen nasıl karıştıysa bende öyleyimduygularım karmakarışık büyük bir nefret içindeyim bununla birlikte açlık ve açlıkhem acıtıyorsun içimi ve arkasında bir serinlik veriyorsun sıkılmış hayatıma bir meltem gibikokunu bilmiyorum göz rengini nefes alışını duymuyorum bunları bilmemem senin olmadığını anlatmaya yetmiyor banabesbelli sıranı bekliyorsun bu içi boşaltılmış manasız kavramlarla doymuş dünyaya varmak için dünya dünyalıktan çıkalı çok oldu bebeğimher tarafta şiddet baştan göz yaşı her tarafta öfke varhalk dünyayı kendi bencillikleriyle doldurdular aç gözlüler daha fazla istedidaha artı baskı daha fazla iktidar daha artı parabunlara sahip oldukça kaybettiler insanlıklarını niçin yaşadıklarını unuttularneden var olduklarını unuttularyabancılaştılar insana yaşama kendilerini bile bilmez oldularsavaşlar var dünyada bebeğim ahali ölüyormasum ırk bebekler ölüyordünyada hepimize yetecek yer varlakin birileri bize ait olan yerlere göz dikti gözü dönmüş olanlar yediğimiz ekmeğe içtiğimiz suya soluduğumuz havaya hayatımıza göz diktiinsanca yaşama onurumuzu elimizden aldılar koşullar böyleyken sana gel diyemiyorum o kadar direndinki vardır elbet bir nedeni diyorumgelme bebeğim benim insan olarak yaşadığım bu acılara iki taraflı olmabakmaya kıyamayacağım o hoş gözlerin görmesin bu vahşetigelmeki göz yaşlarından oluşmuş bir denizde boğulmagelmeki insan olmanın ağırlığını ömrün boyunca taşımagelmeki niçin beni bu dünyaya getirdiniz sözünü işitmeyeyim ama pek bir gelki sabah uyandığında gözlerin kamaşsın güneşin parlaklığından gelki rüzgarın savurduğu bedenin çıldırsın hazdangelki sevmeyi öğren katıla katıla gülmeyigelki tüm hırslarından arındır ruhunu paylaşmayı öğren paylaşmayı öğretgelki bir kelebeğin ardından koştur onu yakalamak için değil uçmayı öğrenmek içinkuşlara yem verelim seninle saat kulesinin önünde onlar karınlarını doyursunlar sen insanlığınıgelki nasıl gelindiğini öğren dünyaya senden öncekiler çok kafa yordular sen bir adım ilerle bu konudayeniden anlamlandıryeniden yorumlagelki insan görsün dünya ne hayallerim var sana dairbiliyorum sen bu hayallerime teyet geçeceksin ben seni hayallerinin ve isteklerinin peşinden koşacak değin gözü kara ve onları yakalayacak dek enerjik ve elinden bırakmayacak kadar sorumluluk sahibi yetiştireceğiminsan olmanın erdemini öğrenebildiğim kadarını sana öğreteceğim bu herşeyden önce dünyaya sonra sana olan borcumve bunu ne olursa olsun daima senin yanında daima seni destekleyerek ödeyeceğim yavrum  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt