Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde Patlama

Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde Patlama
0
89

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
s-388f194ffba1434e9645512505762a9cae52b287.jpg

Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde eğitim alanına mühimmat sevkiyatı sırasında yaşanan patlamada 2 polis ağır yaralandı.

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada, saat 13.30 sıralarında Kaleönü Mahallesi'nde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde eğitim ofisinden, eğitim alanına mühimmat (anti tank) sevkiyatı sırasında bir patlama yaşandığı ve patlamada ağır yaralanan 2 özel harekat polisinin Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi.

Similar threads

Şişli'deki AKP İl Başkanlığı'nda patlama meydana geldi Şişli'deki AKP İl Başkanlığı'nda patlama meydana geldi Birincil belirlemelere kadar 4'ü ağır 10 birey yaralandı Verdana, Geneva, Arial, Sansserif İstanbul'un Sütlüce semtinde meydana gelen patlamada yaralılar olduğu bildirildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Aynı firmada daha önce de patlamalar yaşandığı ortaya çıktı. Patlamalar yaşandıkça fabrikanın isim değiştirmesi dikkat çekti. Fabrika sahibi Yaşar Coşkun'un AKP iktidarına yakın MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı olduğu belirtildi. Coşkun'un fabrikalarında gerçekleşen patlamalardan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Hatay'da roketli hücum: 6 şehit ! İskenderun'da askeri birliğe roketli hücum: 6 asker şehit, 9 asker yaralı Hatay'ın İskenderun ilçesinde Deniz İkmal Destek Komutanlığına teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu İlçe girişindeki Modernevler Mahallesi'nde yer alan Deniz İkmal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt