Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bingöl BİNTSO 2 Ekim'de seçime gidiyor

Bingöl BİNTSO 2 Ekim'de seçime gidiyor
0
227

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Express Haber / BİNGÖL (İGFA) - Bingöl'de askı ilanıyla ilgili açıklamada bulunan Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Tahsin Erdinç, askı listesinde ismi bulunmayanların veya bilgilerinde yanlışlık bulunanların yazılı olarak bizzat müracaat etmelerini istedi.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ‘askı listelerini kontrol edin' çağrısında bulunan Erdinç, 2 Ekim'de BİNTSO'nun Meslek Komite ve Meclis Üyeliği seçimlerinin, 6 Ekim'de tarihinde Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegesi seçimlerinin yapılacak olması dolayısıyla listelerin seçimin yapılacağı yer olan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda, odanın İnternet sitesinde her meslek komitesi için ayrı ayrı olarak 3 iş günü süreyle 15 Eylül'e kadar askıya çıktığını duyurdu.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komite ve Meclis Üyeliği seçiminin başlama saatinin 09.00, seçimin bitiş saatinin 17.00 olarak belirlendiğini kaydeden Erdinç, Yönetim Kurulu, disiplin Kurulu ve TOBB Delege seçimlerin başlama saatinin 14.00, bitiş saatinin ise 17.00 olarak belirlendiğini bu saatler dışında kimsenin oy kullanamayacağı hususunu aktardı.

Similar threads

Mehmet Yüksel Biyografisi Mehmet Yüksel Özgeçmişi Mehmet Yüksel hakkında bilgi Mehmet Yüksel Hayatı Mehmet Yüksel (1955 ) Mehmet Yüksel, 25 Ocak 1955'te Denizli Babadağ'da doğdu Babasının adı Mustafa, annesinin adı Melahat'tır Meslek Adamı; Gazi Üniversitesi İktisadi ve Idari...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Zahir Kandaşoğlu chp, Zahir Kandaşoğlu biyografi, Zahir Kandaşoğlu Hakkında Data Zahir KANDAŞOĞLU Kimdir Özgeşmişi 1962 yılında Van ’da doğdum Evli iki çocuk babasıyım Eğitim hayatımı sırası ile;Van Çiçekli beldesi ilk okulu,Edremit Ortaokulu ve meslek lisesi ile tamamladım Askerlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Ticaret Odası başarısına bir ödül daha kattı. TOBB Akreditasyon Sistemi Denetimini başarıyla geçen Kayseri Ticaret Odası, Tüm Ticaret Odaları arasında aldığı puanla 3’ncülük ödülüne layık görüldü. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu’nda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
BURSA (İGFA) - Gazeteci Yazar Mesut Demir, BTSO seçim kulislerini değerlendirdi. Komite seçimlerin kızıştığı noktada BTSO başkan adayı olarak sürpriz bir ismin ortaya çıktığını yazan Mesut Demir, ekonomi kulislerini değerlendirdi. Gazeteci Yazar Mesut Demir’in yazısı… BTSO seçimlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
SİNPAŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Şirket Genel Bilgi Formu ) Yönetime İlişkin Bilgiler Yönetim Kurulu Üyeleri Adı-Soyadı Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi Cinsiyeti Görevi Mesleği Yönetim Kuruluna İlk Seçilme Tarihi İcrada Görevli Olup Olmadığı Son 5 Yılda Ortaklıkta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt