Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Binance Coin (BNB), CZ’nin “Bu Haberi Vermek İçin Sabırsızlanıyorum” Tweet’iyle Hızla Yükseldi

Hoş geldin! Hermes1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Binance Coin (BNB), CZ’nin “Bu Haberi Vermek İçin Sabırsızlanıyorum” Tweet’iyle Hızla Yükseldi
0
61

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
binance-ceosu-bu-haberi-vermek-icin-sabirsizlaniyorum-dedi-binance-coin-bnb-hizla-yukseldi.png

Önde gelen kripto para borsası Binance’in lokal token’ı Binance Coin (BNB), CEO CZ’nin duyurusuyla %15 oranında yükseldi.

Binance CEO’su CZ, geçtiğimiz saatlerde Twitter hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. Duyuru için sabırsızlandığını lisana getiren CZ, “duyurunun duyurusu” olarak tabir ettiği tweet’inde ilerleyen günlerde paylaşacağı bir haberin sinyallerini verdi.

Duyurunun akabinde Binance Coin sert bir yükseliş yaşadı ve süreç gördüğü 240 dolar düzeyinden neredeyse 280 dolara kadar yükseldi. CZ kelam konusu tweet’te şunları söyledi:

“Duyurunun duyurusunu yapıyorum.

Sabırsızlanıyorum lakin size bu duyuruyu söylemek için bir iki gün daha beklemem gerekiyor.”

CZ’nin tweet’i sonrası BNB, %15 oranında yükseldi. BNB, yayın saati itibariyle Binance’de 267 dolar düzeyinden süreç görüyor.

Similar threads

Önder kripto para ünitesi Bitcoin (BTC) yükselişini sürdürüyor. 5 Mart’tan bu yana bir toparlanma sürecine giren Bitcoin (BTC), 8 Mart itibariyle yükselişini hızlandırdı ve direnç düzeylerini bir bir geride bırakmayı başardı. Dün 54.000 dolar düzeyine ulaşarak toplulukta heyecan yaratan Bitcoin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugün borsanın kendi token’ı Binance Coin (BNB) sahipleri için yüz güldüren bir haber paylaştı. Binance CEO’su CZ (Changpeng Zhao), Twitter hesabından yaptığı duyuruda milyonlarca BNB token’ının yakılacağını açıkladı. Zhao, paylaştığı açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Binance CEO’su CZ, Binance Coin (BNB) yakım aktifliği için tarih verdi. Ona nazaran, BNB yakımı bir ay içinde gerçekleşebilir. CZ, bugün Twitter üzerinden Binance Coin’in bir sonraki yakım aktifliğinin ne vakit gerçekleşeceği sorusuna cevap verdi. BNBSwap isimli kullanıcının “15. BNB yakımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Dünyanın önde gelen kripto borsası Binance, 15’inci BNB yakımını tamamladı. Yaklaşık 600 milyon dolarlık coin yakan Binance için bu değer, coin yakımı açısından bir rekora işaret ediyor. Binance, bugün Türkiye saati ile öğlene doğru 1,1 milyon token’ın yakılmasıyla 15. BNB yakımının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Popüler altcoin’lerden olan Binance Coin (BNB), bugün yükselişe geçti. TSİ 12:00 civarında 240 dolar seviyelerinden 271 dolara kadar yükselen altcoin’in rallisini etkilemiş olabilecek birkaç gelişme yaşandı. 24 saatlik BNB grafiği. Kaynak: CoinGecko İşte borsa ve BNB’ye yönelik son haberler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,078Kullanıcılar
uguroguz1Son üye
Üst Alt