Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Biltek Koleji Ankara'da da açılıyor

Biltek Koleji Ankara'da da açılıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Senelerdir başarıları ile adından laf ettiren Biltek Koleji; bilgi, birikim ve tecrübelerini hemen de Ankara'ya taşıyor

20022003 EğitimÖğretim yılında İstanbul'un Üsküdar İlçesi Ünalan mahallesinde faaliyete geçmiş olan Biltek Koleji, Özel Biltek İlköğretim Okulu ve Özel Biltek Anadolu Lisesi ile hizmet vermeye başlamıştı İnsani değerlere yük veren, bilgili, görgülü, erdemli ve başarılı bireyler yetiştirmeyi kendisine ilke edinmiş olan kurum, açılışından bu güne değin kayda değer başarılara imza atarak aranan bir eğitim kurumu haline geldi

İşte Biltek Koleji'nin akademik başarılarından bazıları:

*8Sınıflar SBS Türkiye Birinciliği,
* ÖSS Özel Anadolu Liseleri arasında Türkiye 2liği,
*2010 SBS'de 3 Türkiye Birinciliği,
*2019 SBS'de Türkiye Birinciliği elde eden başarılı mektep, tekrar 2019 LYS'de Türkiye 46sı çıkarmış ve birçok öğrencisi ilk 1000'e girerek Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinde okumaya adalet kazanmıştı

Önce İyi İnsan Yetiştirmek

Biltek Koleji Kurucu Genel Müdürü Ali Dayıoğlu yaptığı açıklamada, Biltek Koleji'nin yalnızca akademik alanda yok, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda da galibiyet grafiğinin her geçen gün arttığını belirterek şunları kaydetti:

Biltek Eğitim Kurumları olarak, Önce İyi İnsan Yetiştirmekilkesine dayanan, öğrenci, öğretmen ve veli işbirliği içinde öğrenmede sürekliliğe inanan bir kurumuz Amacımız, akademik programın yanı sıra öğrencilerin kabiliyet ve becerilerini kullanarak pratik olarak geleceğe hazırlanmalarını sağlamaktır bununla beraber topluma ve doğaya duyarlı, eleştirel düşünme gücü gelişmiş, yeniliklerin öncüsü, üretken ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmektir

Bu anlamda çalışmalarını ilk günden beri büyük bir özenle yürüten eğitim camiamız, gerek akademik gerekse sosyal etkinlikler anlamında aldığı başarılarla bu günlere geldi Biltek'i özel kılan bu eğitim anlayışı olduğu değin kendileri ile onur ettiğimiz öğrencilerimiz olmuştur

Dayıoğlu sözlerine şunları ekledi:

Biltek Koleji olarak edindiğimiz bu ciddi birikim ve tecrübeyi diğer şehirlerimize de dağıtmak ve ilkeli, güvenilir ve modern eğitim faaliyetlerimizi büyütmek amaç ve çabası içerisindeyiz Bu hedeflerimiz doğrultusunda inşallah Ankara Biltek Koleji'ni önümüzdeki eğitimöğretim yılında hizmete açacağız Tüm öğrencilerimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim

20192019 eğitimöğretim yılında hizmete geçecek olan Ankara Biltek Koleji, erken tescil avantajları ile 12 Nisan 2019 tarihinden itibaren öğrenci kayıtlarına başlayacak
Kaynak: Serhaber *

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt