Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilincli tuketim aritmetiği

bilincli tuketim aritmetiği
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
bilincli tuketim aritmatiği nedir

bir takım kaynaklarımızı bilincli tuketme alışkanlığıdır
orneğin;
su ve enerji kaynaklarımız gibi
Oncelikle bunun icinde zamanı cok onemli kullanmamız gerektiğini aklımızdan cıkarmamalıyız

Similar threads

bilinçli tüketim aritmatiği nedir bir takım kaynaklarımızı bilinçli tüketme alışkanlığıdır örneğin; su ve enerji kaynaklarımız gibi Öncelikle bunun içinde zamanı çok kayda değer kullanmamız gerektiğini aklımızdan çıkarmamalıyız *
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Atıkların Geri Donuşumu Ve Geri Donuşumun Biyolojik Ve Ekonomik Boyutları Nelerdir Atıkların Geri Donuşumu Ve Geri Donuşumun Biyolojik Ve Ekonomik Boyutu Hakkında Bilgi Gelişen toplumlarda insanların tuketim alışkanlıkları ile tuketim maddelerinden katı atık miktar ve bileşimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Enerji tasarrufu haftası ne zaman kutlanır Enerjinin insan hareketinde, insanın gunluk yaşantısında cok buyuk bir yer tuttuğu muhakkaktır Bu onemli ihtiyacın bilincsiz kullanılması, insan geleceğine bir cok olumsuz etkiyi de beraberinde getirecektir Enerjinin gereği kadar ve bilincli olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
tasarruf insan hayatındaki onemi nedir TASARRUF,insan hayatında neden onemlidir Cevap: Tasarruf insan hayatındaki onemi Tasarruf Yaşamın devam etmesinde,insanların ve diğer canlıların kullandığı,vazgecilmez olan maddelerin tuketiminde dikkatli davranma,gereği kadar kullanma,idareli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
enerji tasarrufu ile ilgili kompozisyonlar, enerji tasarrufuyla ilgili kompozisyon Enerji Tasarrufu Haftası Kompozisyon orneği Enerjinin insan hareketinde, insanın gunluk yaşantısında cok buyuk bir yer tuttuğu muhakkaktır Bu onemli ihtiyacın bilincsiz kullanılması, insan geleceğine bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,517Konular
981,100Mesajlar
30,923Kullanıcılar
BukimmSon üye
Üst Alt