Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilincli Tuketici Toplum Hizmeti

0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bilincli Tuketici Toplum Hizmeti hakkında bilgi
Bilincli Tuketici Toplum Hizmeti nedir
Bilincli Tuketici Toplum Hizmetinde neler yapılır
Bilincli Tuketici Toplum Hizmeti yazı

Toplum hizmeti calışmalarında aşağıda belirtilen hususlar esas alınır
a) Oğrenciler, bireysel olarak veya grup halinde yapacakları toplum hizmeti calışmalarına Sosyal Etkinlikler Yıllık Calışma Planı veya Sosyal Etkinlikler Proje Oneri Formunu hazırlayıp danışman oğretmenlerine onaylattıktan sonra başlarlar Projelerini tamamladıklarında Sosyal Etkinlikler Proje Sonuc Raporunu danışman oğretmene verirler

b) Oğrenci kulubu calışmaları kapsamında yapılacak toplum hizmeti calışmaları da kulup calışmaları kapsamında hazırlanacak Sosyal Etkinlikler Yıllık Calışma Planı veya Sosyal Etkinlikler Proje Oneri Formunda belirtilir, gerekli onaylar alındıktan sonra uygulamaya konur
c) Oğrenciler, ilkoğretim kurumlarının 1 inci, 2 nci ve 3 uncu sınıflarında yılda 15 saat, 4–8 inci sınıflarında 20 saat; orta oğretim kurumlarının tum sınıflarında 25 saat olmak uzere toplum hizmeti calışmalarına katılırlar
d) Oğrencinin sectiği toplum hizmeti calışmaları sonucunda velisinin izni alınır
e) Oğrenci kulubu kapsamında yapılacak toplum hizmeti calışmalarında halk eğitim merkezleriyle diğer kurum ve kuruluşlar arasında iş birliği yapılarak bunların imkanlarından yararlanılır

alıntı

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt