Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilinçli Tüketici Toplum Hizmeti

Bilinçli Tüketici Toplum Hizmeti
0
267

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bilinçli Tüketici Toplum Hizmeti hakkında bilgi
Bilinçli Tüketici Toplum Hizmeti nedir
Bilinçli Tüketici Toplum Hizmetinde neler yapılır
Bilinçli Tüketici Toplum Hizmeti yazı

Bilinçli Alıcı Toplum Hizmeti
Toplum hizmeti çalışmalarında aşağı açıklanmış hususlar esas alınır
a) Öğrenciler, kişisel olarak veya grup hâlinde yapacakları toplum hizmeti çalışmalarına Sosyal Etkinlikler Takvim Çalışma Planı veya Sosyal Faaliyetler Proje Öneri Formunu hazırlayıp danışman öğretmenlerine onaylattıktan sonradan başlarlar Projelerini tamamladıklarında Sosyal Etkinlikler Proje Sonuç Raporunu danışman öğretmene verirler

b) Öğrenci kulübü çalışmaları zarfında yapılacak toplum hizmeti çalışmaları da kulüp çalışmaları dahilinde hazırlanacak Sosyal Faaliyetler Takvim Alıştırma Planı veya Sosyal Etkinlikler Proje Önerge Formunda belirtilir, gerekli onaylar alındıktan daha sonra uygulamaya konur
c) Öğrenciler, ilköğretim kurumlarının 1 inci, 2 nci ve 3 üncü sınıflarında yılda 15 saat, 4–8 inci sınıflarında 20 saat; orta öğretim kurumlarının tüm sınıflarında 25 saat olmak üzere toplum hizmeti çalışmalarına katılırlar
d) Öğrencinin seçtiği toplum hizmeti çalışmaları sonucunda velisinin izni alınır
e) Öğrenci kulübü dahilinde yapılacak toplum hizmeti çalışmalarında insanlar eğitim merkezleriyle diğer kurum ve kuruluşlar aralarında iş birliği yapılarak bunların imkânlarından yararlanılır

seçme parça *

858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt