Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilim adamlarının söylediği özlü sözler

Bilim adamlarının söylediği özlü sözler
0
157

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Bilim adamlarının söylediği veciz sözler

Dag Hammarskjöld
Hayatın senden tek istediği, içinde mevcut olan zorlama

Stephen Hawking
Sessiz insanlar en yüksek sesli akla sahiptir

John Stuart Mill
Aptallık dünyanın her yerinde aşağı yukarı aynıdır

Hipokrat
Ruhu aynıdır tüm yaratılanların bedeni farklı olsa da

Dag Hammarskjöld
Dua et de yalnızlığın seni hem yaşamaya, keza de uğruna ölmeye değecek değin büyük bir şey bulmaya dizginlesin

Blaise Pascal
Bu mektubu bu değin uzun yazmamın sebebi, kısaltacak süre bulamamamdandır

Albert Einstein
Hayatta galibiyet A ise, A eşittir x pozitif y fazla z Kastetmek x; eğlenmek y; z ise çeneni tutmaktır
Dünya yaşamak için güvenli olmayan bir yer, fakat kötü halk müziği yüzünden değil, bununla ilgili hiçbir şey yapmayan ahali yüzünden
Bileydim çilingir olurdum ! (Hiroshima'ya atılan atom bombasından sonra söylediği laf)
Aynı anda keza savaşı önlemeye keza savaşa hazırlanamazsınız
Aslında cümbür cemaat dahidirAma siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine tarafından yargılarsanız, bütün hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir

Lewis Carroll
Düne geri dönemem, çünkü o zaman bir başkasıydım ben

Hipokrat
Doğa, aşırıya kaçan her şeye karşı çıkar

Nicanor Parra
Kafeste yiyecek vardır, fazla olmasa da, yiyecek vardır dışında ise sadece uzunlamasına uzanan özgürlükler

Nicanor Parra
Toprak bir gün yağmurun kıymetini anlayacak; lakin o gün yağmur yağmayacak

Howard Zinn
Savaşın ta kendisi insan ırkının düşmanıdır

Soren Kierkegaard
Meydan Okumak bir anlık kontrolü kaybetmektirYiğitlik etmemek ise kendini kaybetmektir

Charles Darwin
Bilim insanının arzuları ve zaafları olmamalı, bir nevi taş gibi bir kalbi olmalı
Bir insanın dostlukları, onun değerinin en iyi ölçütlerindendir

Ivan Illich
Umut ve beklenti arasındaki farkı baştan keşfetmeliyiz

Isaac Newton
Fazla pozitif duvar ve gereğinden eksik köprü inşa ediyoruz *