Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bilgisayarla Butunleşik Uretim Sistemleri

Bilgisayarla Butunleşik Uretim Sistemleri
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bilgisayarla Butunleşik Uretim (CİM), tum imalat işlevlerinin bilgisayar aracılığı ile butunleştirilmesidir CNC (bilgisayar sayısal kontrol), CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) CAM (Bilgisayar Destekli İmalat), robot, CAE (Bilgisayar Destekli Muhendislik), CAQ (Bilgisayar Destekli

Similar threads

Bilgisayar Destekli Tasarım Teknikeri Nedir Bilgisayar Destekli Tasarım Teknikeri fabrika ve işletmelerin araştırma ve geliştirme birimlerinde muhendisin gozetimi altında ile bilgisayarla model tasarımı ve cizimi yapan kişidir Bilgisayar Destekli Tasarım Teknikeri Gorevleri Yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Bilgisayar Destekli Tasarım Teknikeri Nedir Bilgisayar Destekli Tasarım Teknikeri fabrika ve işletmelerin araştırma ve geliştirme birimlerinde mühendisin gözetimi aşağıda ile bilgisayarla model tasarımı ve çizimi yapan kişidir Bilgisayar Destekli Tasarım Teknikeri Görevleri Yeni projeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Turk Hava Kurumu Universitesi Fakulteleri ve Bolumleri Nelerdir? Turk Hava Kurumu Universitesi Fakultesi Bolumleri Hakkında Bilgi Muhendislik bilgiyi pratik amaclara uyarlamak icin uygun karan verebilmeyi, sorunlara yeni cozumler bulabilmeyi ve yeni aygıtların, sureclerin maliyetini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Turkiye'de En Cok Para Kazandıran Meslek Hangisidir? Turkiye'de En Cok Para Kazandıran Meslek Para Kazandıran Meslekler Bilgisayar Muhendisleri Bilgisayar muhendisleri, programların neyi yapabileceği neyi yapamayacağı, programların belirli bir gorev uzerinde nasıl etkili bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
DİJİTAL DİŞ HEKİMLİĞİ; Poreselen diş dolguları, porselen diş kaplamaları, implant üstü kuronlar ve laminate veneerler (yaprak porselenler) gibi, geleneksel yöntemlerle ölçü alınarak yapılan tam seramik diş restorasyonlarının, CAD/CAM teknolojisi ile, bilgisayar destekli ölçü alma, restorasyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,500Konular
982,389Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt