Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bilgisayarım açılmıyor

bilgisayarım açılmıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu: Hergün çalışan ve saatlarce açık kalan bilgisayarım ne olduysa eve geldiğimde açılmamaya başladı düğmeye basıp açtığımda siyah ekran geliyor ve imleç sürekli yanıp sönüyor ama açılmıyor bi ara ne olduysa şöyle bir yazıyla karşılaştım

Boot cd
Boot cd
systems disk press enter (tam hatırlamıyorum ama bunun gibiydi) bende sistem cd mi taktım ama bişey olmadı

siyah ekran çıkarken önce ufak bir çıt sesi ve bib sesi geliyor sonra açılamıyor Yardımınızı bekliyorum teşekkürler

Similar threads

merhaba ben bilgisayarı açtıgımda açılıştaki siyah ekranda Disk IO Error Replace the disk and then press any key diyor(tuşa basıncada) Disk boot failure insert system disk and press enter yazıyor ve siyah ekranda kalıyor Bu sorun nerden kaynaklanıyodur Nasıl cözebilirim Ayrıca bios a şifre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
arkadaşlar hemen bilgisayar özelliklerini yazayım asus p4800sx board 2adet 400'lük 256 ram ati 9250 ekran kartı p4 24 celeron windows xp pro sp1 şimdi soruna geleyim makinaya 2 ram takılıydı 2haftaya kadar hiç sorun yoktu fakat dün birden makinayı açınca windows açılıyor yazısı çıkıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Windows XP Format Atma Bilgisayara Format Nasıl Atılır Peyderpey Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve açıklamalardan görelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın güç düğmesine dokunun Bilgisayar açılırken çıkan ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
XP nasıl format atılır Nasıl format atılır resimli Bilgisayara Format Atmak Resimli An Be An Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve açıklamalardan görelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın zor düğmesine dokunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Windows XP Format Atma Bilgisayara Format Nasıl Atılır Adım adım Windows XP Home ve Professional versiyonlarının kurulumunun nasıl yapıldığını aşağıdaki resim ve acıklamalardan gorelim; Windows XP CDROM'unu takın ve bilgisayarınızın guc duğmesine dokunun Bilgisayar acılırken cıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt