Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bilgisayarım Açılıyor Ama Siyah Ekran

Bilgisayarım Açılıyor Ama Siyah Ekran

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bilgisayarım Açılıyor Lakin Ekran gelmiyor
Bilgisayarım Açılıyor Lakin masaüstü gelmiyor

Bilgisayarında önce siyah ekran açılsın reset atın ve derhal F8 i basılı tutun
wındowsu klasik şekilde başlat yazan sayfa çıkıyor
Yukarda güvenli kip yazıyor ona tıklayın çıkan abes sayfaya 3 e tıklayın açılır

Açılmadığı vakit yani bios ayarlarına geçiyorsa zamanlama hatası var
reset atıp tekrarlayın
F8 e bilgisayar açılmaya başlarken anında basın

Boot ayarları çıkınca cd den başlatmayı seçinSonrada cd yi takıp ve başlatınAçılınca başlatçalıştırchkdskexe ve bitmiş diyin sorun çözülür

Hdd nizi söküp diğer birinin bilgisayarına takar orada format atabilirsiniz *

Similar threads

Bilgisayarım Açılıyor Fakat masaüstü gelmiyor diyenler buraya Bilgisayarım Açılıyor Ama Ekran gelmiyor Bilgisayarım Açılıyor Fakat masaüstü gelmiyor Merhaba Sevgili Melek'ler ve bilgisayarım açılıyor fakat siyah ekran geliyor, masaüstü gelmiyor diyen misafirler, sizler için bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Bilgisayarım Acılıyor Ama Ekran gelmiyor Bilgisayarım Acılıyor Ama masaustu gelmiyor Bilgisayarında once siyah ekran acılsın reset atın ve hemen F8 i basılı tutun wındowsu olağan şekilde başlat yazan sayfa cıkıyor Yukarda guvenli kip yazıyor ona tıklayın cıkan boş sayfaya 3 e...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Bilgisayarım Açılıyor Fakat Siyah Ekran Bilgisayarım Açılıyor Ama Siyah Ekran ne yapacam ya ben bir türlü bişey yapamadım lütfen muavin olun arkadaşlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
merhaba frmtr ailesi öncelikle belirtmek gerekirse pc den pek anlayan biri deilim fakat eski pc me bu sabah itibariyle bisey oldu knight oynuyorum ve haliye birsürü koxp tu macroydu seyler deniyorum neyse pc temiz olsun diye bi format attım xp sp3 den w7 ultimate cevirdim gece 2 3 gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Bilgisayarınızdaki basit sorunları devleştirmeyin Bilgisayarın sorunsuz çalışması kullanıcıların üzerindeki çalışma yükünü hiç süphesiz büyük ölçüde hafifletecektir Oysa sistemi ne kadar fazla yönlü kullanırsanız,bilgisayar başındaki saatleri cehennem azabına dönüştürebilecek irili ufaklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt