Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bilgisayarı 3 saniyede kapatan program nedir

bilgisayarı 3 saniyede kapatan program nedir
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
bilgisayarı 3 saniyede hangi programı kullanarak nasıl kapatırız

Pc'niz 3sn'de kapansın istiyorsanız programa ihtiyacınız yok işte yapmanız gerekenler:

CTRL + ALT + DEL

Resimdeki pencere geldiğinde Bilgisayarı Kapat'a gelip CTRL tuşuna basılı tutarak mouse ile kapat diyorsunuz

Ve bilgisayar 3 sn'de kapanıyor

Bu şekilde kapatma işleminin bilgisayara hiç bi zararı yoktur
Microsoft firması göre bilgisayarı çabuk kapatmak için tasarlanmıştır

Not: Bu işlemi Bilgisayarı her yerde açtırmak için de kullanabilirsiniz *

Similar threads

3 sn de Bilgisayarınızın Acilen Kapanmasını İstiyorsanız; Arkadaşlar benim gibi çok riskli işlerde çalışanlar için acil durumlarda tekrar şu anda bilgisayarın kapatılması fazla önemli bir konu Bu yüzden Bill le görüştüm sağolsuna beni kırmadı programcılarına bunun için bir minik düzenleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
3 sn de Bilgisayarınızın Acilen Kapanmasını İstiyorsanız; Arkadaşlar benim gibi cok riskli işlerde calışanlar icin acil durumlarda yine acilen bilgisayarın kapatılması cok onemli bir konu Bu yuzden Bill le goruştum sağolsuna beni kırmadı programcılarına bunun icin bir ufak duzenleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Yeni başlayanlara!!! Bilgisayar Nedir? Donanımları Nelerdi, Ne işe Yararlar? Bilgisayar Nedir? Bilgisayar; kendine evvelden yüklenmiş program gereğince dağıtılmış bilgileriverileri yerinde ortamlarda saklayan ve istenildiğinde geri getiren, farklı alanlara yönlendirilmiş aritmetiksel ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt