bıldırcın yumurtasını nasıl tuketmeliyiz
Bıldırcın yumurtasının en doğru tuketilme biciminin ise rafadan yemektir
* Bir adet bıldırcın yumurtasını bir bardağın icine kırıyorsunuz
* Bir kaşık balla karıştırıyorsunuz
* Calkalıyorsunuz
* Bir bardak sute tamamlıyorsunuz
* Karışımı oda sıcaklığında veya buzdolabından cıkardıktan 10 dakika sonra iciyorsunuz
* 15 gun sureyle sabahları ac karnına bu kuru yapıyorsunuz Oksuruk, alerjik şikayet kalmıyor
* Ayda 510 adet yumurta icmeye en az 3 ay devam ediyorsunuz
Bıldırcın yumurtasının en doğru tuketilme biciminin ise rafadan yemektir
* Bir adet bıldırcın yumurtasını bir bardağın icine kırıyorsunuz
* Bir kaşık balla karıştırıyorsunuz
* Calkalıyorsunuz
* Bir bardak sute tamamlıyorsunuz
* Karışımı oda sıcaklığında veya buzdolabından cıkardıktan 10 dakika sonra iciyorsunuz
* 15 gun sureyle sabahları ac karnına bu kuru yapıyorsunuz Oksuruk, alerjik şikayet kalmıyor
* Ayda 510 adet yumurta icmeye en az 3 ay devam ediyorsunuz