elektronikci
FD Üye
Bıldırcın Yumurtalı Karışık Ot Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
- 5 tane bıldırcın yumurtası
- 2 baş kuru soğan
- 1 tutam ısırgan otu
- 10 yaprak dallarıyla birlikte
- Pancar yaprağı
- 10 yaprak pırasa yaprağı
- Yarım demet maydanoz
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı silme tuz
- 1 şeker kaşığı toz şeker
Bıldırcın Yumurtalı Karışık Ot Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce bütün otları yıkayıp küçük doğruyoruz.
- Diğer tarafta soğanlarımızı doğrayıp, tavada biraz kavrulunca doğradığımız bütün yeşilliklerimizi, tuzumuzu, şekerimizi ekleyip on dakika kadar kavuruyoruz.
- Bıldırcın yumurtalarımızı kırıp altını kapatıyoruz.
- Beş dakika ağızı kapalı kalınca yeterli servise hazırdır (Ben evdeki olan yeşillikleri kullandım siz başka hangi ot çeşitlerini seviyorsanız kullanabilirsin) çok nefis oldu.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.