Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bige Önal'dan estetik çıkışı: Doğallıktan yanayım!

Bige Önal'dan estetik çıkışı: Doğallıktan yanayım!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
bige_onaldan_estetik_cikisi_dogalliktan_yanayim_1622723543_8537.jpg

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan Bige Önal, babasının vefatından sonra ilk kez bir programa katıldı. Babasının ani ölümüyle sarsılan ancak yakınları sayesinde kısa sürede toparlanan Önal, İbrahim Selim'in programında şaşırtan bir açıklama yaptı.

Güzelliği ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Bige Önal, babasının ölümü sonrası İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Önal, son yıllarda ünlüler arasında artan estetik operasyonlar hakkında sorulan soruları yanıtladı.

UvxSg_1622723736_8059.jpg

Selim'in "estetiğiniz var mı?" sorusuna "Estetiğim yok. Allah korusun çok görsel bir sıkıntı olursa bir kaza falan vs. o zaman yaptırırım ama onun dışında ben biraz karşıyım. Kendini bu sebepten ötürü kötü hissedenleri ve yaptıranları anlıyorum" yanıtını verdi. Lise yıllarından beri hayalinin oyunculuk olduğunu söyleyen Önal, kendini geliştirmeyi sevdiğini belirtti.

S2lQy_1622724053_2106.jpg

Selim'in bir diğer sorusu olan "Horluyor musun?" ise Önal gülerek işte bu cevabı verdi: "Horlamıyormuşum, bunu özellikle insanlara sordum. Çünkü ben horlama sesine direkt uyanıyorum. Benim için önemli bir konu bu. Uykum bu kadar hafif de değildi üstelik."

858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt