iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
1 Adet Soğan
1 Adet Havuç
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Kimyon
Tuz
250 gr Kıyma
6 Adet Biftek
1 Çay Kaşığı Bezelye
1 Çorba Kaşığı Salça
1 Su Bardağı Su
1 Çorba Kaşığı Margarin
Yemeğin Tarifi
1 adet soğanı ve havucu rendeleyin 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin
6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun Biftekleri rulo biçiminde sarın Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin
1 çorba kaşığı salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın Bifteklerin üzerine dökün Önceden ısıtılmış 180 derecelşk fırında 2025 dakika pişirin Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın
1 Adet Soğan
1 Adet Havuç
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Kimyon
Tuz
250 gr Kıyma
6 Adet Biftek
1 Çay Kaşığı Bezelye
1 Çorba Kaşığı Salça
1 Su Bardağı Su
1 Çorba Kaşığı Margarin
Yemeğin Tarifi
1 adet soğanı ve havucu rendeleyin 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin
6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun Biftekleri rulo biçiminde sarın Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin
1 çorba kaşığı salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın Bifteklerin üzerine dökün Önceden ısıtılmış 180 derecelşk fırında 2025 dakika pişirin Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.