Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Biftek Karnabahar

Biftek Karnabahar
0
40

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
biftek-karnabahar-6.jpg

Biftek Karnabahar Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım karnabahar
  • 5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kırımızı renk biberi
  • Yarım çay kaşığı sarımsak tozu (isteğe bağlı)

Biftek Karnabahar Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle karnabaharı güzelce temizleyip yıkıyoruz.
  2. Akabinde ortadan dik bir halde iki parmak kalınlığında dilimlere bölüyoruz.
  3. Böldüğümüz dilimleri yağlı fırın kağıdı serilmiş fırın tepsisine sıralıyoruz.
  4. Akabinde tüm baharatları uygun bir kaseye alıp harmanlıyoruz.
  5. Karnabahar dilimlerinin üzerine fırça yardımıyla bir kaseye koyduğumuz sıvı yağdan sürüyoruz.
  6. Daha sonra üzerine hazırladığımız toz baharatlı karışımdan serpiyoruz.
  7. İsterseniz yalnızca üstüne isterseniz alt üst dikkatlice serpebilirsiniz.
  8. Evvelce ısıtılmış 170° derece fırında yaklaşık 20 dakika üzeri kızarana dek pişiriyoruz.
  9. Pişen biftek karnabaharı yanında et yahut salata ile sıcak olarak servis yapıyoruz, afiyet olsun????.
 
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt