Biberli Milföy Sarma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kırmızı kapya biber (kaç kişilik yapacaksanız o kadar biber)
- 1 yaprak milföy (dışarıda güzelce açılsın)
- 4-5 yemek kaşığı lor peyniri (tuzsuzsa içine birazcık tuz)
Biberli Milföy Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Biberi yıkayıp ortasına bıçak yardımıyla çizik atarak çekirdeklerini çıkarın.
- İçine lor peynirini doldurun ve fotoğrafta gösterdiğim üzere milföyü hamur keseceği ile ince modüllere ayırarak kesin.
- Biberin etrafına sarın.
- Üzerine yumurta sarısı ve çörek otuuu ???? haydii fırınaaa.
- 180 derece evvelden ısıtılmış fırında 25 dk kadar pişirin.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.