Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Biber Turşusu

Biber Turşusu
0
43

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
biber-tursusu.jpg

Biber Turşusu Tanımı İçin Materyaller

• 15-20 adet biber
  • 3-4 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı sirke
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • Aldığı kadar su

Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Biberleri güzelce yıkadım sap kısmını biraz kestim biberlerin alt kısmına 2 çizik attım ve biberler kavanoza yerleştirdim.
  2. Akabinde sarımsakları 2′ ye kestim kavanoza yerleştirdim.
  3. Bir bardak suya, sirke ve tuz ek edip karıştırıp biberlerin üzerine döktüm.
  4. Son olarak biberlerin üstünü geçecek kadar su ek ettim ve karanlık serin bir yerde yaklaşık 2-3 hafta bekletim, afiyet olsun.
Biber Turşusu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kırmızı Biber Turşusu nasıl yapılır Resimli Kırmızı Biber Turşusu yapılışı Kırmızı Biber Turşusu icin gerekli malzemeler Yarım kilo havuc, 1 kilo dolmalık kırmızı biber, Tuz, sirke, zeytinyağı, Maydanoz, Bir baş sarımsak, 11,5 bardak su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Sivri Biber Turşusu Tarifi Resimli Sivri Biber Turşusu Tarifi Malzemeler 1kg sivri biber 1kg domates 1 baş sarımsak 500ml uzum sirkesi 3 corba kaşığı tuz 15 su bardağı sızma zeytinyağı imagessivribibertursusutarifiresimli5ad3efd9a07e3 Yapılışı Biberlerin tadına bakmakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Kızartılmış Biber Turşusu Tanımı İçin Materyaller 500 gram biber3 diş sarımsakTuz1 çay bardağı sirke1 çay bardağı sıvı yağ Kızartmak İçin; Sıvı yağ Kızartılmış Biber Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Biberleri yıkayın kurulayın. Saplı kısımlarını kesin ve çekirdeğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Tombul Acı Biber Turşusu (Cin Biber Turşusu) Tarifi İçin Malzemeler 1 kg tombul acı biber (cin biber de olur)250 gram sarımsak2 yemek kaşığı kaya tuzu1 su bardağı sirke1 tatlı kaşığı toz şeker1-1,5 yemek kaşığı limon tuzu Tombul Acı Biber Turşusu (Cin Biber Turşusu) Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Bu Turşuyu Yiyenler Her Sene Yapıyor Acı Biber Turşusu Tanımı (Videolu) İçin Materyaller 1,5 kilo sivri acı biber1 kilo tombul acı biber1 yemek kaşığı tuz (Yarım litrelik kavanoz)1 tatlı kaşığı toz şeker (Yarım litrelik kavanoz)1 baş sarımsakSirke Bu Turşuyu Yiyenler Her Sene Yapıyor Acı Biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt