Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bı nasıl bi kız ya bir türlü anlamadım gitti şeker gibi eriyor hemencecik

bı nasıl bi kız ya bir türlü anlamadım gitti şeker gibi eriyor hemencecik
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
selamlar ben 7 aydır birini seviyorum sevdiğim kız eski nedenler yüzünden ve beni kaybetme korkusundan sevemiyor ve 1 sene daha bekleyeceğini söylüyor

kendisi ile her gün konuşuruz şakalaşırız hayatımda benim gibi efendi birini görmediğini söyledi fakat gel geleli böylece duygusalki şeker gibi hemencecik eriyor bakın yemin ederek konuşuyorum o kadar iyi davranıyorum dua ediyorum kendisi için fakat en minik şeylerden bana kızıyor arada bi tartışıyoruz telefonunu kapatacağını söylüyor lakin ertesi gün dayanamayıp mesaj çeker veya arar telefonla ben bu kızı çözemedim sevgim pek kuvvetliki hayatımda ne önce birini sevdim nede bundan sonradan birini sevmeyi düşünüyorum bugün konuşmadık diye facede kalbinden beygir sil diyo numarımı sil diyo işim oldugundan ötürü bugün konusamadık lakin daha önce 4 kez tartıştık ve her seferinde telefonu kapatacam diyor fakat ertesi gün dayanamayıp arıyor böylece arkadaş canlısı içten konusuyorum şakalar yapıyorum güldürüyorum ama en ufak şeylerden kızıyor bana ve bunu seven biri daha var bir gün sorgulama yaptım bana dediki seni 1000 kat daha çok seviyorum ondan onu umursamıyorum dedianlayacağınız çok aşırı duygusal bu beni seviyormu sizce geçen doğum gunuydu en güzel yılım bu seneydi ve en güzel hediye sen oldgun bana diyor lakin en minik şeylerden gidiyor ya daha hiç fena söz küfürbaz vahşi laflar bile çıkmadı ağzımdan her zaman iyi şeylerden bash ediyorum sizce beni seviyormu bu ben ne yapmalıyım buna karşı

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt