Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba ben galiba aşık oldum
hoşlandığım kız satranç takımında diye hocayla konuştum (satrançta iyiyimdir) hoca onun önünde seneye evlatdedi bir dahaki tenefüs onun önünden kız arkadaşlarımla geçtim 23 kere sonra msnde ortak konuşmaya aldı kız arkadaşlarımdan biri biraz konuştuk...
Açtığım konu uygun olmayan başlık denilerek kapatılmış ben şu anda yeniden açıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Yaklaşık 15 yıldır çıktığım bi kız vardı Birbirimize çok bağlıydık Son birkaç ayımız fazla kızgın geçiyordu Ben ondan ayrılıyordum o aralıksız ağlıyordu ısrar ediyordu...
sa arkadaşlar bi kıza 6 sınıftayken öneri ettim kabul etmedi onda keza hatalıydım yeni anlıyorum kızla çok arkadaşlıgımız yoktu ve bi arkadaşımdan istemiştim söylemesini kıza ama derhal 8 sınıfa gidiyorum sıra arkadaşıma ''kız bana baktıgında söyle'' diyorum ve benm ona baktıgımdan çok fazla...
Merhaba arkadaşlar
Benim yaşım 22 hoşlandığım bayanın yaşı 29
onunla 8 aydır tanışıyorum
Daha önce denemiştik olmamıştı
Ve yine aramızda bişeyler oluşmaya başladı
Neyse ikimizde zaten birbirimizi yeterince tanımıyorduk(8 aydır tanışıyoruz dediğime bakmayın 8 ay önce tanıştık birazcık...
arkadaşlar bende arkadaşımın aracılığıyla tanıştım,birincil bizim okulun oraya gelmişti otobüste kızlar beni otobüste çağırdılar işte bu çocuk senden hoşlanmış felan diye istemiyorum dedim bende,sonra benim kanka tel nomu vermiş buna görüşüyoduk samimi,biz arkadaş olalım dedim cilalı felan dedi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.