Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bi bakın arkadaşlar

Bi bakın arkadaşlar

Similar threads

Arkadaşlar merhaba ben galiba aşık oldum hoşlandığım kız satranç takımında diye hocayla konuştum (satrançta iyiyimdir) hoca onun önünde seneye evlatdedi bir dahaki tenefüs onun önünden kız arkadaşlarımla geçtim 23 kere sonra msnde ortak konuşmaya aldı kız arkadaşlarımdan biri biraz konuştuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Açtığım konu uygun olmayan başlık denilerek kapatılmış ben şu anda yeniden açıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Yaklaşık 15 yıldır çıktığım bi kız vardı Birbirimize çok bağlıydık Son birkaç ayımız fazla kızgın geçiyordu Ben ondan ayrılıyordum o aralıksız ağlıyordu ısrar ediyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
sa arkadaşlar bi kıza 6 sınıftayken öneri ettim kabul etmedi onda keza hatalıydım yeni anlıyorum kızla çok arkadaşlıgımız yoktu ve bi arkadaşımdan istemiştim söylemesini kıza ama derhal 8 sınıfa gidiyorum sıra arkadaşıma ''kız bana baktıgında söyle'' diyorum ve benm ona baktıgımdan çok fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhaba arkadaşlar Benim yaşım 22 hoşlandığım bayanın yaşı 29 onunla 8 aydır tanışıyorum Daha önce denemiştik olmamıştı Ve yine aramızda bişeyler oluşmaya başladı Neyse ikimizde zaten birbirimizi yeterince tanımıyorduk(8 aydır tanışıyoruz dediğime bakmayın 8 ay önce tanıştık birazcık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
arkadaşlar bende arkadaşımın aracılığıyla tanıştım,birincil bizim okulun oraya gelmişti otobüste kızlar beni otobüste çağırdılar işte bu çocuk senden hoşlanmış felan diye istemiyorum dedim bende,sonra benim kanka tel nomu vermiş buna görüşüyoduk samimi,biz arkadaş olalım dedim cilalı felan dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt